Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-kucuk-cocuga-sinkafli-kufurler-savuran-sahis-yakalandi-adli-islemlerin-ardindan-serbest-kaldi-18279

Küçük çocuğa sinkaflı küfürler savuran şahıs yakalandı: Adli işlemlerin ardından serbest kaldı

İstanbul Ataşehir'de trafikte seyreden iki sürücü arasında tartışma yaşandı. Sürücüye sinirlenen saldırgan, aracıyla diğer aracın önünü kesti. Tehditler savuran saldırgan, "Aracın içinde çocuk var" uyarısını umursamadı ve küçük çocuğa da küfretti. Görüntülerin infial yaratmasının ardından yapılan inceleme sonrası şahıs gözaltına alındı. Yapılan adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Müslim SARIYAR-12punto.com.tr

İstanbul Ataşehir'de trafikte seyreden iki sürücü arasında tartışma yaşandı. Sürücüye sinirlenen saldırgan, aracıyla diğer aracın önünü kesti.

Aracının içinden görüntülü kayıt yapan sürücü, "Görüntüleri Twitter'da paylaşacağım, polise gidip şikâyetçi olacağım" ve "Aracın içinde çocuk var" uyarısında bulunurken, saldırgan şahıs küçük çocuğa da küfretti.

Gürüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından saldırgan gözaltına alındı. 

ÖNCE YAKALANDI, ADLİ İŞLEMLERİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Emniyet'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 21.01.2024 tarihinde saat 18:15 sıralarında Ataşehir İlçesi İçerenköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi üzerinde gerçekleşen ve bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan trafikte tartışma görüntüleri ile ilgili inceleme başlatılmıştır.

Yapılan incelemelerde M.S. isimli araç sürücüsünün cadde üzerinde seyir halindeyken başka bir araş sürücüsünün önünü kestiği, U.Y. ve E.Y. isimli şahısların araçtan inerek M.S.’ye tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, sonrasında şahısların olay yerinden uzaklaştığı anlaşılmıştır.

Şüpheli şahısların yakalamasına yönelik çalışmalarda şüpheliler 25.01.2024 tarihi saat 00:45 sıralarında Küçükbakkalköy Mahallesinde yakalanmıştır.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheliler hakkında tehdit ve hakaret suçlarından adli işlem başlatılarak dosyaları ikmalen gönderilmek üzere adli makamlarca serbest bırakılmıştır."

Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar