Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.774
/gundem/video-tiktokta-gogus-dekoltesini-acarak-canli-yayinda-para-toplayan-laz-kizi-isimli-kullanici-gozaltina-alindi-8020

TikTok'ta göğüs dekoltesini açarak canlı yayında para toplayan 'Laz kızı' isimli kullanıcı gözaltına alındı

TikTok'ta para kazanmak için göğüs dekoltesi vererek yayınlar yapan 'Laz kızı' isimli G.D.(35) gözaltına alındı. Kocası olduğunu söylediği bir kişiyle canlı yayın açan kadın gömleğinin düğmelerini açıp, göğüs dekoltesini göstermişti. Kadının bu paylaşımı sosyal medyada gündem olmuştu.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

TikTok’ta para kazanmak için göğüs dekoltesi veren ‘Laz kızı’ isimli kadınla ilgili yeni gelişme yaşandı.Geçtiğimiz günlerde TikTok’ta canlı yayın açan  ‘Laz kızı’ adlı kullanıcı kadın kendisine para atılsın diye üzerindeki gömleğin düğmelerini açıp dekolte vermek isterken fazla açıldığını düşünüp bir düğmesini kaparken düğme kopmuştu. O anlar sonrası gündem olan Laz Kızı yeni paylaşımlarla dikkat çekti.

EŞİNİN YANINDA 

Bu paylaşımlarla canlı yayınlarla dikkat çeken ve son olarak göğüs dekoltesini paylaşarak para toplayan kadın bir yayınına eşinin de dahil olduğu anlarda göğüs dekoltesi görüntüsünü verdi. Bu görüntü sosyal medyayı salladı.

GÖZALTINA ALINDI

Bu görüntülerin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda ‘Laz kızı’ adlı kullanıcının G.D. adlı kadın olduğu belirlendi. Kartal’da oturduğu belirlenen G.D., ‘Müstehcenlik’ suçundan gözaltına alındı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar