Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Meral Akşener Ankara için Mansur Yavaş'ın eski sağ koluyla görüştü! 'Yavuz Ağıralioğlu da destekleyecek' iddiası...

Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına ‘ülkücü kökenli’ aday çıkarmaya hazırlanan İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener, Yavaş’ın eski danışmanı Servet Avcı’yla ilk görüşmesini gerçekleştirdi.

Meral Akşener Ankara için Mansur Yavaş'ın eski sağ koluyla görüştü! 'Yavuz Ağıralioğlu da destekleyecek' iddiası...

CHP’nin iş birliği teklifini reddederek yerel seçimlere ‘hür ve müstakil’ girme kararı alan İYİ Parti, büyükşehirlerdeki adaylarını belirlemek için çalışmalara başladı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Altılı Masa’da yaşanan kriz sürecinde Cumhurbaşkanı Adayı olarak işaret ettiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın karşısına hangi isimleri çıkaracağı merakla bekleniyor.

ANKARA İÇİN SERVET AVCI GÜNDEME GELMİŞTİ

Mansur Yavaş’ın karşısına ‘ülkücü kökenli’ aday çıkarmak isteyen İYİ Parti’de Ankara için Yavaş’ın eski başdanışmanı Servet Avcı gündeme gelmişti.

AKŞENER'DEN AVCI'YLA İLK GÖRÜŞME

Cumhuriyet’in haberine göre; Akşener’in Avcı’yla ilk görüşmesini gerçekleştirdiği öğrenildi. İYİ Parti kurmayları, görüşmenin olumlu geçtiğini belirtirken, Avcı’nın adaylığa hazır olduğunu kaydetti.

Görüşmede Avcı’nın, Akşener’e “Ankara’daki önde gelen ülkücü isimlerin desteğini aldığını” ilettiği öne sürüldü. Partinin, yılbaşından sonra 81 ildeki adaylarını hızlıca açıklayacağı belirtilirken, Ankara’da Avcı’nın adaylığının açıklanmasının da uzun sürmeyeceği kaydediliyor. Kurmaylar, Avcı’nın adaylığının Ankara’daki Türk milliyetçilerini birleştireceği yorumunu yapıyor.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU DA AVCI’YI DESTEKLEYECEK

Zafer Partisi ve genel seçimler öncesi İYİ Parti’den istifa ederek yeni bir parti kurma hazırlığında olan Yavuz Ağıralioğlu’nun da Ankara’da Avcı’yı destekleyeceği belirtiliyor. Parti yönetimi, “Avcı’nın adaylığıyla ‘milliyetçi cephenin’ kurulacağı” değerlendirmesini yapıyor. Öte yandan partide Yavaş’ın karşısına aday çıkarılmasını istemeyenlerin sayısı da dikkat çekiyor. Avcı’nın adaylığının açıklanmasının ardından partideki istifa dalgasının büyüyeceğini iddia ediliyor. 


Haber Kaynağı : 12punto

İYİ Parti Mansur Yavaş Meral Akşener Servet Avcı Yavuz Ağıralioğlu