Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/kulis/video-can-atalay-karari-sonrasi-ozgur-ozelden-ilk-aciklama-aym-saati-dogru-gostermistir-11917

Can Atalay kararı sonrası Özgür Özel'den ilk açıklama: 'AYM saati doğru göstermiştir'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) tutuklu TİP milletvekili Can Atalay hakkında verdiği ikinci hak ihlali kararına ilişkin ilk kez konuştu. Özel, "Bugün Anayasa Mahkemesi saati doğru göstermiştir. Saat doğru göstermiştir ne diyeceksiniz diye sorulmaz. Gerçeği çarpıtanlara, hukukun üstünlüğünü kabul etmeyenlere ve sürekli Türkiye'yi tartıştıranlara sormak lazım" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği hak ihlali kararını yorumladı

Özel şunları söyledi:

"Bir saate saat doğruyu gösteriyor ne diyeceksiniz diye sorulur mu? Saat doğru göstermiş ama yanlış yapanlar Türkiye'yi sürekli mahçup edenler Türkiye'yi hem kendi içinde hem Dünya'da tartıştıranlar; artık bu yüksek mahkeme kararlarından bir ders alması gerekir. Bugün Anayasa Mahkemesi saati doğru göstermiştir. Saat doğru göstermiştir ne diyeceksiniz diye sorulmaz. Gerçeği çarpıtanlara, hukukun üstünlüğünü kabul etmeyenlere ve sürekli Türkiye'yi tartıştıranlara sormak lazım. 

Şüphesiz bundan öncekiler gibi bu  kararın da uygulanması gerekir. Uygulanmadığı her dakika Türkiye'yi dünyaya rezil etmektedir."

 

Haber Kaynağı : 12punto