Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yeşilçam güzeli Serpil Örümcer, şarkılarını satışa çıkardı

Yeşilçam'ın ünlü simalarından Serpil Örümcer, yıllar önce kaydettiği şarkılarını satışa çıkardı. Borçları, kızının ve eğitim gören torunlarının masrafları nedeniyle maddi zorluklar yaşadığını belirten Örümcer, CD'leri isteyenlere imzalı olarak göndereceğini açıkladı

Yeşilçam güzeli Serpil Örümcer, şarkılarını satışa çıkardı

'Benim de Kalbim Var', 'Aşka Hasret', Çingene Aşkı' ve 'Paprika' gibi Yeşilçam filmlerinde canlandırdığı rollerle tanınan 71 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Serpil Örümcer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şarkılarını bir CD'de topladığını belirterek 300 liradan satışa çıkardığını duyurdu.

Yıllar önce, Avcılar Ambarlı’da bulunan kapalı pazar alanında Antik Nostaljik Eşya Çarşıcıları Derneği tarafından açılan tezgahta çalışarak geçimini sağlayan sanatçı, son günlerde yaşadığı maddi zorlukları anlattığı paylaşımında şunları söyledi:

"1970'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bazı ihtiyaçlarımdan ve borçlarımdan dolayı nostalji olarak şarkılarımı bir CD'de topladım. Onları satmak istiyorum. Eğer arzu ederseniz adresinize imzalı olarak gönderirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

İŞ VERİLMESİNİ İSTEMİŞTİ

Daha önce de fotoğraf ve kartpostallarını 200 liradan satışa çıkardığını duyuran ve yaşadığı zorlukları anlatan Örümcer, kızının psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söyleyerek yetkililerden nakit para yardımı istemek yerine kendisi için bir iş verilmesini talep etmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Serpil Örümcer psikolojik rahatsızlık Psikoloji Sosyal Medya

İlgili Haberler