Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Zaferin Rengi filminin oyuncuları Ankara'da seyircilerle buluştu

Ankara Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (AFİDER) tarafından organize edilen Zaferin Rengi filminin galası Ankara'da gerçekleşti. Bir AVM'de düzenlenen etkinliğe filmin oyuncularından Kubilay Aka, Gülper Özdemir ve Yılmaz Bayraktar katıldı.

Zaferin Rengi filminin oyuncuları Ankara'da seyircilerle buluştu

Filmin oyuncuları Kubilay Aka, Yılmaz Bayraktar ve Gülper Özdemir gala öncesi Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çiçek bıraktılar.

Gala öncesi filme dair açıklamalarda bulunan Kubilay Aka, bu kadar yoğun bir ilgi beklemediğini belirterek, "Sadece Fenerbahçe filmi değil bütün Türk vatandaşlarının unuttuğu duyguları hatırlatan bir filmimiz var. Gerçekçiliğe ve tarihe bağlı kalmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Oyuncular, sinemadaki bütün salonları gezerek galaya gelen seyircilerle buluştu. Hatıra fotoğraflarının ardından filmi seyircilerle birlikte izlediler.

Ayrıca galaya, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Simla Türker Bayazıt, Fethi Pekin ve AFİDER Başkanı Coşkun Samancı katıldı.

ZAFERİN RENGİ FİLM KONUSU

Film, 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor. Film, Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapıyor.


Haber Kaynağı : İHA

Fenerbahçe Mustafa Kemal Atatürk Kubilay Aka Zaferin Rengi

İlgili Haberler