Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Halk TV'nin patronundan 'zam' açıklaması

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, çalışanlarına 2024 yılının Haziran ayında zam yapılacağını duyurdu. Mahiroğlu, "Zorlaşan hayat şartları altında daha fazla ezilmemesi için haziran ayında çalışanlarımızın aylıklarında imkanların elverdiği ölçüde yeni bir düzeltme daha yapılacaktır" dedi.

Halk TV'nin patronundan 'zam' açıklaması

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, sosyal medya hesabından çalışanlarına zam yapılacağını ifade etti.

Haziran ayında aylıklarda yeni bir düzeltme yapılacağını belirten Mahiroğlu, çalışanlarının zorlaşan hayat şartları altında daha fazla ezilmemesi gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, devletin topladığı vergilerin adil bir şekilde bölüştürülmesi gerektiğini ifade eden Mahiroğlu, kamu reklamlarını planlayan ajans sahiplerine çağrıda bulundu.

Cafer Mahiroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Halk TV, çalışanlarının, zorlaşan hayat şartları altında daha fazla ezilmemesi için haziran ayında aylıklarda imkanların elverdiği ölçüde yeni bir düzeltme daha yapılacaktır.

Devletin topladığı vergiler adil bölüştürülmek zorundadır. Kamu reklamlarını planlayan ajans sahiplerine çağrımızdır: Devletin size verdiği bütçeyi doğru planlayın. Kamu reklamlarını adil paylaştırmak zorundasınız. Tarafgirlikten vazgeçin. Zira bu vergiler Halk TV çalışanları ve izleyicilerinden de toplanıyor."


Haber Kaynağı : 12punto

Cafer Mahiroğlu Halk TV zam

İlgili Haberler