Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

10 yıldır Fenerbahçe sayesinde sigara içmemeyi başarıyor

10 yıl önce sigarayı bir kalemde bıraktığını anlatan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tekrar içmek için kendisine Fenerbahçe’yle ilgili hangi şartı koşmuş?

10 yıldır Fenerbahçe sayesinde sigara içmemeyi başarıyor

Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile memleketi Manisa’da yaptığı kısa sohbeti köşesinde aktardı.

Siyasetten uzak, Özel’in daha çok bilinmeyen yönlerine odaklı sohbette en öne çıkan kısım ise Özel’in tuttuğu takım ile kurduğu ilişkisi oldu. İşte o sohbetten bazı detaylar:

·        (‘Araç kullanıyor musunuz?’ sorusuna cevaben) “Bayramda... Makam aracıyla resmi ziyaretlerimi yaptım... Mezarlık ziyareti... Valilik ziyareti ve bayramlaşma... Sonra makam aracından indim... Kendi aracıma bindim... Eşimle birlikte Dikili'ye gittik... Annemlerin yanına... Sonra Bursa'ya, kayınvalidelere. Aracı eşim ve ben kullandık... Nöbetleşe... Ama... Korumalar, onları atlattığımız için çok bozuluyorlar.”

·        “TOGG’u inceledim ama henüz binip sürmedim.”

ALİ KOÇ’A GÜVENİYOR

·        (Nasıl Fenerbahçeli olduğu sorusuna cevaben) “Çocuktum... 6-7 yaşında.  İzmir'de... Donanma Kupası maçı oynanıyordu... Dayım, bizi de götürdü... Kardeşim Barış ile birlikte gittik... Henüz 3 yaşındaydı. İzmirspor-Fenerbahçe maçını izledik... Fenerbahçe muhteşemdi... O gün bu gündür Fenerbahçeliyim.”

·        (Hiç sigara içmediniz mi sorusuna cevaben) “10 yıl önce bıraktım. Sigarayı bırakırken kendi kendime dedim ki... Özgür, bırak şu sigarayı... Çok özlersen, Fenerbahçe şampiyonluk turu atarken bir sigara yakarsın... Ama... 10 yıldır şampiyonluk da nasip olmadı, tek bir sigara da.”

·        (“Fenerbahçe nasıl? Başkan Ali Koç, bir türlü şampiyonluk yaşayamadı... Bu sezon Fenerbahçe ne yapar?” sorusuna cevaben)” Jose Mourinho, çok başarılı bir teknik direktör... Gittiği her kulüpte başarılı oldu... Doğru tercih. Ali Koç, acemiliği, sıkıntılı süreçleri, zorlukları geride bıraktı... Ali Bey ve Fenerbahçe bence çok iyi bir sezon geçirecek. Bir de Koç ailesinin yapısında var... Bir işi başarmadan bırakmazlar... Dedeleri Vehbi Koç'tan itibaren her tuttuğu işi başarmış insanlar. Fenerbahçe bu sezon altın çağını yaşayabilir.”


Haber Kaynağı : 12punto

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Yavuz Donat Fenerbahçe Ali Koç