Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

AKP'de kongre süreci başladı: Bakanlar sahada

AKP 8. Olağan Kongre'ye hazırlık sürecinde, milletvekilleri, bakanlar ve MKYK üyeleriyle Türkiye genelinde kapsamlı buluşmalar düzenliyor.

AKP'de kongre süreci başladı: Bakanlar sahada

AKP, 8. Olağan Kongre sürecine girdiğini duyurduktan sonra "Türkiye Buluşmaları" kapsamında 81 ilde geniş katılımlı toplantılar düzenlemeye başladı. 

Kongreye hazırlık niteliğinde olan bu etkinliklerde, milletvekilleri, bakanlar ve MKYK üyeleri illeri ziyaret ederek halkla buluşuyor.

TÜRKİYE'Yİ DOLAŞIYORLAR

Ekim ayında yapılacak kongre için hazırlıklarını sürdüren AKP, bu süreçte milletvekilleri, bakanlar ve MKYK üyeleri aracılığıyla tüm Türkiye’yi dolaşıyor.

 Etkinlikler kapsamında esnaflar, meslek grupları, sivil toplum örgütleri ile bir araya gelinerek, her ilin ekonomik durumu ve halkın taleplerinin de dinleneceği belirtildi.

DELEGE SEÇİMLERİ İLE PARALEL YÜRÜTÜLÜYOR

Sabah’tan Fatma Göksu’nun haberine göre, "Türkiye Buluşmaları" süreci, bir yandan da delege seçimleri ile paralel şekilde ilerliyor.

Her il ve ilçede yapılan ziyaretlerle birlikte, toplumsal kesimlerle temas kurulması ve kapsamlı bir analiz çıkarılması hedefleniyor. Bu çalışmaların kongre hazırlıkları için önemli bir zemin oluşturacağı ifade edildi.

BAKANLAR VE MİLLETVEKİLLERİ SAHADA 

6 Eylül’de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Tekirdağ ziyaretiyle başlayan etkinlikler, bu hafta farklı illerde devam edecek. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 12 Eylül'de Şanlıurfa’da, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu 13 Eylül’de Muş’ta, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise Van’da halkla buluşacak. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise 14 Eylül’de Edirne’de vatandaşlarla bir araya gelecek.

AKP'nin kongre öncesinde tüm Türkiye’yi kapsayan bu çalışmasının, Eylül ayı sonunda tamamlanmasının planlandığı kaydedildi. 


Haber Kaynağı : 12punto

AKP AKP MKYK