Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8822
Dolar
Arrow
34,0393
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2822,0000
BIST
Arrow
9.729

Beklenen görüşme gerçekleşti: Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile mevcut Genel Başkan Özgür Özel, Tüzük Kurultayı öncesinde Ankara'da bir görüşme gerçekleştirdi.

Beklenen görüşme gerçekleşti: Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partinin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Ankara'da gerçekleşen bu önemli buluşma, partideki Tüzük Kurultayı öncesinde yapıldı.

Görüşme, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mogan Konukevi'nde gerçekleştirildi. 

Toplantıda, partinin geleceği, yaklaşan kurultay ve CHP'nin mevcut durumu masaya yatırıldı. Ayrıca, kurultayda yapılacak tüzük değişiklikleri de görüşmenin ana gündem maddelerinden biri oldu.

MANSUR YAVAŞ'DA KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da görüşmede hazır bulunarak, partinin başkanlık düzeyinde yapılan bu toplantıya katıldı. 

ÖZGÜR ÖZEL GÖRÜŞMENİN OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, partisinin 'Tüzük Kurultayı' ve gelecekteki hükümet programı hakkında önemli bilgiler verdi. Özel, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu akşam ziyaret edeceğini duyurarak, tüzükle ilgili görüş alışverişinde bulunacağını belirtmişti.

DEĞİŞİM KURULTAYI'NI SİVAS'TA BAŞLATACAĞIZ

Özgür Özel, 4-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Değişim Kurultayı'nı duyururken, 4 Eylül'ün tarihsel önemi vurgulanarak kurultayın Sivas'ta başlatılacağını ifade etti. Özel, "4-9 Eylül arası bir Değişim Kurultayı öngördük. 4 Eylül günü tarihe önemli bir atıf yapacak. Güçlü bir katılımla birlikte Sivas'a gideceğiz ve Değişim Kurultayı'nı Sivas'ta başlatacağız" dedi.

TÜZÜK ÇALIŞMALARI SON AŞAMAYA GELDİ

Tüzük çalışmalarının son aşamalarına gelindiğini belirten Özel, "Ayın 5'inde Tüzük Komisyonu son toplantısını yapacak. O toplantı tüzüğümüze Kurultaya önerilmek üzere son şeklini verecek. Havada tüzük taslakları oluşuyor. Tüzük taslağı Parti Meclisi tartışılmadan verilmiş olabilir mi? Bazısı ham taslak, bazısı tamamen uydurma..." ifadelerini kullandı.

CHP'NİN ÖNERİSİNİ HALKIMIZA ARZ EDECEĞİZ

Özgür Özel, kurultayın 7 ve 8 Eylül tarihlerinde Türkiye'nin nasıl yönetileceği konusunun tartışılacağına dikkat çekerek, "Önce talep toplayacağız, sonra da CHP'nin önerisini halkımıza arz edeceğiz. Herkes hangi konuda ne konuşacağını, sınırlarımızı, ortak mutabakatımızı, gelecekteki hükümet programımızın iskeletini öğrenmiş olacak" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu CHP Tüzük Kurultayı