Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

CHP'li Bulut erken seçim beklentisinin arttığını ifade etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile CHP’nin “Var bir çaresi” başlıklı kampanyasını tanıttı. Bulut, toplantıda yaptığı konuşmada, toplumda erken seçim beklentisinin arttığını da vurguladı.

CHP'li Bulut erken seçim beklentisinin arttığını ifade etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, partisinin genel merkezinde düzenlediği toplantıda erken seçim ile ilgili konuştu.

Toplantıda, CHP’nin “Var bir çaresi” kampanyasını tanıtan Bulut, yaptırdıkları kamuoyu anketlerinden erken seçim beklentisinin yüzde 50’nin üzerine çıktığını belirtti.

CHP olarak seçim çalışmalarının startını verdiklerini belirten Bulut “Seçim startı verildi. Bir partinin seçim startını vermesi ne yapacağını hazırlamasıyla olur. Var bir çaresi sloganımız. Türkiye’nin kendi meselelerine yoğunlaşacağız bu kampanyada” ifadelerini kullandı.

Sürekli anket yaptırdıklarını da belirten Bulut “31 mart seçiminden sonrasında bir kamuoyu yoklaması yaptımızda erken seçim beklentisi düşüktü ve her geçen gün artmaya başladı. Şimdi kamuoyu yoklamalarında yüzde 50’nin üzerine çıkıyor erken seçim isteyenlerin oranı. Gelecek senenin bu tarihlerinde bu oran daha da yüksek olacaktır” dedi.

Seçim anketleri hakkında da konuşan Burhanettin Bulut “Şu anda CHP’nin adayı olarak ismi geçen herkes, Erdoğan’dan daha fazla oy alıyor” sözlerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

CHP Erken seçim