Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj: 'Açık ambargolara rağmen...'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen Denizkurdu-II/2024 Tatbikatı'na telefonla bağlanarak önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj: 'Açık ambargolara rağmen...'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatına telefonla bağlanarak önemli mesajlar verdi.

Erdoğan "Kimi zaman müttefiklerimizin uyguladığı gizli, açık ambargolara rağmen savunma yeteneklerimizi sürekli geliştiriyoruz, her cephede kararlı mücadele içindeyiz" dedi.

"HER CEPHEDE KARARLI SEVİYEDEYİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

"TCG Anadolu'nun yanı sıra daha büyük uçak gemisini ordumuza kazandırmaya yönelik çalışmalarımız sürüyor. 5. nesil uçağımız KAAN ikinci uçuşunu da başarıyla gerçekleştirdi. Kimi zaman müttefiklerimizin uyguladığı gizli,açık ambargolara rağmen savunma yeteneklerimizi sürekli geliştiriyoruz, her cephede kararlı mücadele içindeyiz. 

Son 21 yıldır ordumuzun caydırıcılığını artırmak, kapasitesini güçlendirmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Bilhassa deniz kuvvetlerimizin araç gereç ve personel bakımından en üst seviyede olmasına büyük önem veriyoruz."


Haber Kaynağı : 12punto

ambargo AKP Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan tatbikat Uçak gemisi telefon