Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ekrem İmamoğlu'ndan Kurum'a 'Kandil' yanıtı: 'Per perişan olacaklar...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan adayı Murat Kurum’un “İmamoğlu Kandil uzlaşısının adayıdır” sözlerine yanıt verdi. Kurum’a sert tepki gösteren İmamoğlu, “Allah akıl versin. Öyle bir boğulacaklar ki...İftira siyasetinde per perişan olacaklar” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kurum'a 'Kandil' yanıtı: 'Per perişan olacaklar...'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatih Kara Suraları Belgradkapı 2. Etap Restorasyonu açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum'un “İmamoğlu Kandil uzlaşısının adayıdır” iftirasına yanıt verdi.

Kurum için "Çok acemi bir arkadaşmış" diyen İmamoğlu, "Kendi mi söylüyor başkaları mı söyletiyor anlamadık. Allah akıl versin. Öyle bir boğulacaklar ki...İftira siyasetinde per perişan olacaklar" dedi. 

KURUM'A ÇED RAPORU ELEŞTİRİSİ

Erzincan İliç'teki maden faciası üzerinden Kurum'a yönelik eleştirilerde bulunan İmamoğlu, "ÇED raporu meselesinde bile süreci kavrayamayan bir kişi. Kurum, hiçbir şey yokmuş gibi ortada geziyor. Birçok bilgiden yoksun bir adayla karşı karşıyayız ne yazık ki" ifadelerini kullandı.

KURUM NE DEMİŞTİ?

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İmamoğlu'nu hedef aldığı sözlerinde "İnanın artık mızrak çuvala sığmıyor. Kandil Uzlaşısı’nın adayı İmamoğlu’dur. Siyasi hırsları uğruna İstanbul’u bu pazarlıkların konusu yapmaktadır" demişti.



Haber Kaynağı : 12punto

Ekrem İmamoğlu Murat Kurum Kandil