Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eren Erdem'den 'İzmir' iddiası: Ya CHP alacak, ya da Mehmet Cengiz

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, bu gece İzmir'in Belediye Başkan adayının belirleneceğini ifade ederek, "Tunç Soyer eşi benzeri görülmemiş bir biçimde harcanmak üzeredir" dedi.

Eren Erdem'den 'İzmir' iddiası: Ya CHP alacak, ya da Mehmet Cengiz

Eski CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, sosyal medya platformu üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Erdem, yaptığı paylaşımda, "Şu an, İzmir’i yüzde 100 kazanacak bir isim olan Tunç Soyer, şu dakikalarda; Mehmet Cengiz’in adamına değiştirilmektedir. Sebebi; Kılıçdaroğlu’nu kurultayda desteklemiş olmasıdır." ifadelerini kullandı.

"İZMİR'İ YA CHP ALACAK, YA DA MEHMET CENGİZ"

Erdem'in paylaşımı şu şekilde:

"Bu saatte böyle bir tweet atmak istemezdim. Ama maalesef, tüm diplomatik iletişim başarısız olduğu için; kamuoyunu bilgilendirme zarureti doğmuştur.

Bu gece, CHP İzmir Belediye Başkan adayı belirlenmektedir. Ve Tunç Soyer, eşi benzeri görülmemiş bir biçimde harcanmak üzeredir! Sayın Ekrem İmamoğlu ve Veli Ağbaba’nın, aynı zamanda kimilerine göre “iş insanı,” bize göre “5’li çete” olan Mehmet Cengiz’in adayı olan Cemil Tugay (Karşıyaka Mehmet Cengiz  temsilcisi) şu dakikalarda “kesin olarak” adaylaşmak üzeredir.

Bu kişi, 5’li çetenin karşısında duran Tunç Soyer gibileri karşısında nasıl aday olmaktadır? Kimler kimlerle ne işler tutmuştur! Bunlar günü geldiğinde anlatılır. Ama, bu gece uzun olacak.

Şu an, İzmir’i %100 kazanacak bir isim olan Tunç Soyer, şu dakikalarda; Mehmet Cengiz’in adamına değiştirilmektedir. Sebebi; Kılıçdaroğlu’nu kurultayda desteklemiş olmasıdır. İzmir’i ya CHP alacak, ya Mehmet Cengiz alacak! Ne dediğimi, ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz…. Mehmet Cengiz meselesini inkar ederseniz CANINIZA OKURUM! BELGE PAYLAŞIRIM!"


Haber Kaynağı : 12punto

CHP Eren Erdem İzmir kurultay Mehmet Cengiz Tunç Soyer Sosyal Medya