Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Portakal'dan Ali Yerlikaya iddiası: Kimse şaşırmasın!

Gazeteci Fatih Portakal, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın görevinden alınabileceğini ifade etti.

Fatih Portakal'dan Ali Yerlikaya iddiası: Kimse şaşırmasın!

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında bazı emniyet görevlilerinin açığa alınması ve evlerinde arama yapılmasının yankıları sürüyor.

Son olarak MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye üzerinden emniyet ve yargı üzerinden “hesap yapanların” 15 Temmuz gecesine bakması gerektiğini belirterek, “Ayranımızı kabartmasınlar, sabrımızı taşırmasınlar” ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli’nin bu çıkışı hakkında konuşan gazeteci Fatih Portakal da yaşanan süreçle ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme getirdi.

Yaşananların ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın görevden alınabilme ihtimalinin gündeme gelebileceğinden bahseden Fatih Portakal “Ankara emniyet müdürünün de görevden alınabileceği konuşuluyor. Engin Dinç'in de görevden alınabileceği konuşuluyor. 3 gün sonra Ali Yerlikaya da görevden alınırsa hiç şaşmayın!” dedi.

Emniyet’te yaşanan depremle ilgili Fatih Portakal canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

BU ÜLKEDE BİR ŞEYLER OLUYOR

“Bir şeyler oluyor ülkede arkadaşlar ne kadar farkındasınız bilmiyorum ama. Ayhan Bora Kaplan olayı yani bir mafya örgütü ama altından neler çıkıyor. Bürokrasi, siyaset vs. o kadar büyüdü ki… Kiminiz buna 2024’ün Susurluk’u diyebilir kiminiz 2024’ün 17-25 Aralık’ı diyebilir. Ulusal Güvenlik meselesi mi diye soruyoruz. Biz de o yüzden. Devlet Bahçeli de bugün işte o yüzden kim bu haşhaşiler diye sordu.

Bu olay da çok enteresan yani! Serdar Sertçelik diye burada bir gizli tanık var. Şu anda yurt dışında. Ayağında elektronik kelepçeyle yurt dışına kaçan adam! Şimdi burada soru şu; Gerçekten AK Parti'ye bir darbe girişimi mi yoksa MHP'ye bir darbe girişimi mi! Ve o bunun önüne belge koyan işte bu görevden uzaklaştırılan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı vesaire demişler ki; sen MHP için de bir şeyler bombala demişler, bir şeyler söyle demişler. Şimdi böyle enteresan bir durumdan bahsediyoruz.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ayhan Bora Kaplan Fatih Portakal İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Engin Dinç