Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

HÜDA PAR'a bir tepki de Saadet Partisi'nden: Gündemi meşgul ediyorlar

Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı, Türkiye ve Antalya gündemini değerlendirdiği basın toplantısında, Narin Güran cinayeti için idam cezası talebinde bulundu. Ayrıca, HÜDA-PAR’ın Anayasa'nın 4. maddesiyle ilgili açıklamalarına tepki gösterildi

HÜDA PAR'a bir tepki de Saadet Partisi'nden: Gündemi meşgul ediyorlar

Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı, düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Antalya gündemindeki önemli konuları masaya yatırdı. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fatih Kılıç, Narin Güran cinayeti başta olmak üzere pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

'İDAM CEZASI GERİ GELMELİ'

Kılıç, Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin, "Masum yavrumuz Narin’e yapılanın cezası idam olmalıdır. Bu konuda somut adımlar atılmadı. Hiçbir gerekçe, masum bir çocuğun katledilmesini haklı çıkaramaz. İbret olmalı ve caydırıcı önlemler alınmalı. Bu önlemlerden biri de idam cezasının tekrar yasalaştırılmasıdır" ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR'A TEPKİ 

Kılıç, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Anayasa’nın 4. maddesiyle ilgili sözlerine de sert tepki gösterdi. "Devletin dini adalettir" diyen Kılıç, "HÜDA-PAR gündemi meşgul etmek için bu tür açıklamalar yapıyor. Laiklik din düşmanlığı olarak kullanılmamalı, herkes dinini özgürce yaşamalıdır" dedi.

ANTALYA'NIN SORUNLARI DA GÜNDEMDE 

Toplantıda Antalya’nın yerel yönetim sorunları da geniş yer buldu. İl Başkanı Mehmet Fatih Tekin, Antalya’da trafik sorununa acil çözüm bulunması gerektiğini belirterek, “Antalya’da kesintisiz bisiklet yolu yapılmalı ve trafik sorununa yonca kavşaklar, köprüler, geçişli tüneller ile çözüm bulunmalıdır” dedi.

Antalya-Alanya otoyolu projesi gibi yarım kalan projelerin hayata geçirilmesi gerektiğine dikkat çeken Tekin, bu gecikmelerin hem bölgedeki tarım faaliyetlerini hem de trafik güvenliğini olumsuz etkilediğini ifade etti.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Saadet Partisi HÜDA PAR