Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İktidara yakın şirketin İstanbul anketi ortaya çıktı! Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu?

İktidara yakınlığıyla bilinen Hakan Bayrakçı’nın şirketi SONAR Araştırma’nın İstanbul’da gerçekleştirdiği son anketin sonuçları ortaya çıktı. Anketin sonuçlarını aktaran Hakan Bayrakçı, Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasındaki yarışın kafa kafaya gittiğini söyledi.

İktidara yakın şirketin İstanbul anketi ortaya çıktı! Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu?

Türkiye yerel seçim atmosferine girdi. 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde en çok merak edilen kentlerin başında İstanbul geliyor.

İSTANBUL'DA ÇOK ADAYLI SEÇİM YARIŞI

AKP, 2019'da kaybettiği İstanbul'u yeniden kazanabilmek için mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Murat Kurum'u aday çıkardı.

Yerel seçimlere 'hür ve müstakil' girme kararı alan İYİ Parti ise, Buğra Kavuncu'yu aday gösterdi. Yeniden Refah Partisi Mehmet Altınöz, Saadet Partisi Birol Aydın, Zafer Partisi Azmi Karamahmutoğlu, DEM Parti ise Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni ile yarışa girecek.

Çok adaylı bir seçimin olacağı İstanbul’da yarışın Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi beklenirken, kamuoyu araştırma şirketleri de anket çalışmalarına devam ediyor.

Son olarak iktidara yakınlığıyla bilinen SONAR Araştırma’nın, İstanbul’da yaptığı seçim anketinin sonuçları ortaya çıktı. 

CNN Türk canlı yayınında anket sonuçlarını aktaran SONAR Araştırma’nın kurucusu Hakan Bayrakçı “İstanbul’da durum başa baş” dedi.

İşte Bayrakçı'nın açıklamaları:

"İSTANBUL'DA EN ZOR SEÇİMİ GEÇİRECEĞİM"

"Açıklanan adaylar İmamoğlu ve Kurum'dan alacağını aldı. Geldi yine dip dibe... Böyle bir başa başlık ben görmedim. 

"2 AY ÖNCE İMAMOĞLU ÖNDEYDİ"

2 ay önceki anketlerde fark vardı ama adaylar çıkmamıştı, İmamoğlu öndeydi. Sonra adaylar belli oldu, hızla her şey gelişti, biz de 10 gün arayla anket yapıyoruz.

İSTANBUL'DA YARIŞ KAFA KAFAYA

Daha evvelsi gün önüme geldi. Ankete katılanlardan 1391 kişi Murat Kurum demiş, 1400 kişi de İmamoğlu... 10, 8 kişi fazla... 0,2'lik, 0,1'lik bir fark var.

"NE DİYECEKSİN?"

Ben şimdi şu önde diyebilir miyim? Hata payı zaten 1,3. Bu kadar başa baş olunca ne diyeceksin?"


Haber Kaynağı : 12punto

anket sonuçları Ekrem İmamoğlu Hakan Bayrakçı Murat Kurum Seçim anketi yerel seçim SONAR Araştırma