Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Üsküdar göndermesi: 'O da çok mutlu olacak'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezi"nde açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerde Üsküdar'a dikkat çeken İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı kastederek, "Eminim ki o da çok mutlu olacak" dedi.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Üsküdar göndermesi: 'O da çok mutlu olacak'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezi"nde açıklamalarda bulundu.

ÇALIŞANLARIN YÜZDE 99.9'U KADIN"

İstanbul'un kreş vaatlerine ilişkin konuşan İmamoğlu, "Bitmiş ve hizmete giren kreş sayımız 100 olacak. Şu an itibariyle 75-76 kreşi buluyor. Diğerleri hazırlık aşamasında.Şu anki sayıyla bile buranın 1300'e yakın çalışanı var. Kreşimizde eğitimcilerimizin, ki sayısı 800'ün üzerinde neredeyse yüzde 99.9'u kadın" dedi.

ÖĞRENCİ YURTLARI

İmamoğlu, yurt sorununa da dikkat çekerek şunları aktardı:

"Şişli'de 350 yataklı bir yurt yapıyoruz. Bizim ticari alan üretme şansımız olmasına rağmen bu bir tercih hakkıdır; gençlerimize yurt açıyoruz. 5200 yatak kapasitemiz var bunu 6000 yapacağız. 75.000 niyet etmiştik 100 bin öğrencimize burs veriyoruz. 750 milyon lira, bütçeden pay ayırdık ve bunu veriyoruz. Kreş ise bizi en çok mutlu eden parçası." 

"MUTLU BİR ÜSKÜDARLI OLACAK"

İmamoğlu, yerel seçimlerde Üsküdar'ın durumunun sorulması ve Kısıklı'nın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mahallesi olduğunun hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Eminim ki o da çok mutlu olacak 31 Mart'ta Sinem Hanım başkanlığında. Mutlu bir Üsküdarlı olacak bütün Üsküdarlıların mutlu olacağı gibi. Zaten temel amacımız 1 kişiyi bile dışarıda bırakmamak. Bu bağlamda sayın Cumhurbaşkanı'nın da mutlu olacağı bir 31 Mart seçimine onu hazırlıyoruz. Tabi bizim mutluluğumuz seçim akşamı değil, 5 yıllık çalışmalarla olacak. Şu anda İstanbul'daki vatandaşlarımızın hizmet mennuniyeti gibi.

Üsküdar hepimiz için çok değerli. Benim İstahbullu olduğum yer Üsküdar. Eşim Üsküdarlı, dolayısıyla Sinem Hanımla, kapsayıcı işbirliği içinde Üsküdar'da yaşayan herkesi dinleyen büyük bir ittifakı kururak milletin kazandığı bir seçimi var etme çabasında olacağız"

SİNEM DEDETAŞ: "ÇOK ŞANSLIYIZ"

Üsküdar Belediye Başkan adayı Sinem Dedetaş ise konuya ilişkin şunları söyledi:

"Hizmet etmeyi bu kadar iyi bilen bir liderimiz olduğu için çok şanslıyız. Başkanımızın söylediği gibi kapsayıcı hizmet odaklı doğru düzgün bir görev yapmak nasip olur inşallah."


Haber Kaynağı : 12punto

Ekrem İmamoğlu Erdoğan Üsküdar Sinem Dedetaş

İlgili Haberler