Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İYİ Parti'de İBB Meclis Üyeleri disipline sevk edildi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, görevinden istifa eden İbrahim Özkan'ı tekrardan Grup Başkanvekili seçen İBB Meclis üyelerinin disipline sevk edildiğini duyurdu.

İYİ Parti'de İBB Meclis Üyeleri disipline sevk edildi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, görevinden istifa eden İbrahim Özkan'ı yeniden Grup Başkanvekili seçen İBB Meclis Üyelerinin “kesin ihraç” talebiyle disipline sevk edildiğini duyurdu.

SUAT SARI DİSİPLİNE SEVK EDİLMEDİ

İYİ Parti'de GİK kararına aykırı olarak CHP ile işbirliğini savunan İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Genel Başkan Akşener'in talimatıyla görevinden istifa etmişti. Özkan, bugün yapılan seçimde İYİ Partili 7 Meclis üyesinin oyuyla yeniden grup Başkan Vekili seçildi. Özkan'a oy vermeyen tek İYİ Partili isim Dr. Suat Sarı oldu. Sarı, İYİ Parti'den İBB Başkan aday adaylığını açıklamıştı. Sarı parti içinde 'yiğit adam' şeklinde anılmaya başlandı. Son yaşanan gelişmelerden sonra Ulaşım Uzmanı olan Sarı'nın İBB adayı olarak ilan edilme ihtimalinin yükseldiği konuşuluyor.

"KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLMİŞTİR"

Coşkun'un paylaşımı şu şekilde:

"Kamuoyunun dikkatine;

İYİ Partimizin İBB Grup Başkanvekilinin istifası, dün bir araya geldiğimiz bir toplantının ardından bizzat şahsım tarafından istenmiş ve İbrahim Özkan da bu doğrultuda görevinden istifa etmiştir. Buna rağmen bazı İYİ Parti İBB Meclis Üyelerinin, bilgim dışında ve teamüllere aykırı olarak kendisini yeniden Grup Başkanvekili seçmesi kabul edilemez.

Bu doğrultuda, bu kararın altında imzası bulunan bütün İBB Meclis Üyelerinin “kesin ihraç” talebiyle disipline sevk edilmiştir.

Saygılarımla"

NE OLMUŞTU?

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, "Genel Başkan Meral Akşener'in talebi doğrultusunda İBB İyi Parti Grupbaşkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum." açıklamasında bulunmuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

ibrahim Özkan İBB ihraç grup İYİ Parti istifa Meral Akşener