Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na destek mesajı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak davası ile ilgili telefonla destek mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na destek mesajı

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak davasıyla ilgili desteğini iletmek için bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’na karşı açılan davanın Türkiye demokrasisine uygun olmadığını belirterek, bu süreçte yanında olacağını vurguladı.

Kemal Kılıçdaroğlu İletişim Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun görüşmede İmamoğlu'na verdiği mesaj şöyle yer aldı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak, siyasi yasak davası ile ilgili desteklerini iletti. Kılıçdaroğlu, demokrasiye ve Türkiye'ye yakışmayan siyasi yasaklara karşı olduğunu belirterek, olası akıldışı bu yasağa karşı İmamoğlu’nun yanında olacağını ve gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğini aktardı."



Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu