Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Muharrem İnce İmamoğlu'yla görüşmesini anlattı! 'Bunun cevabını da kendisi versin'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gündeme oturan açıklamalarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kast etmediğini belirterek “İmamoğlu'nun da vicdanına sesleniyorum. Bir tane belediye başkanlığı istedim mi, kendisi konuşsun. Ben de şimdi onun vicdanına bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce İmamoğlu'yla görüşmesini anlattı! 'Bunun cevabını da kendisi versin'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde CHP’ye ittifak kapılarını kapatan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin açıklamalarıyla ilgili  "Sayın İnce'yle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık. Onun bana olan saygısını, hürmetini, sevgisini biliyorum. Benim de ona olan sevgi, saygımı, hürmetimi o biliyor. O bakımdan bu cümleleri söylemişse niçin söyledi, bir gözden geçireceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Sözcü TV’de gündeme dair açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İmamoğlu’nun açıklamasıyla ilgili gelen soruya şu yanıtı verdi;

"İMAMOĞLU'NU KAST ETMEDİM"

"İmamoğlu'na hak veriyorum. Bir şey anlamadım diyor. Doğru, anlamaması lazım. Aramızda böyle bir konuşma geçmedi. Kast ettiğim olayla İmamoğlu ile ilgili değil. İmamoğlu ile telefonda konuştuk. Ben anlattım derdimi. Kendisini kast etmemiştim.

İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞMESİNİ ANLATTI

İstanbul'da 8-10 bin oy ile kazandın, biz adaylıktan çekilmemize rağmen 103 bin oy aldık. Sana yardımcı olacağız dedik. Ben haftanın 3 gününü İstanbul'da geçirdiğimi, bütün okulları, öğretmenleri tek tek gezerim dedim. Memleket Partisi'nin 20 bin üyesi var, bunları sahaya sürmek için uğraşırım dedim. Ben bunları iyi niyetlice söyledim.

"BUNUN CEVABINI DA KENDİSİ VERSİN"

Ekrem İmamoğlu'nun da vicdanına sesleniyorum. Bir tane belediye başkanlığı istedim mi, kendisi konuşsun. Ben de şimdi onun vicdanına bırakıyorum. Bir tane belediye başkanlığı, bir yer konuştuk mu, bunun cevabını da kendisi versin."


Haber Kaynağı : 12punto

Memleket Partisi Muharrem İnce Ekrem İmamoğlu CHP yerel seçim