Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Abdullah Avcı: 'Trabzonspor inadıyla devam eder'

Süper Lig'de Gaziantep FK'yi konuk eden Trabzonspor sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: 'Trabzonspor inadıyla devam eder'

Süper Lig'in 34.haftasında Trabzonspor Gaziantep FK ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısını 2-0 geride kapatan Trabzonspor, ikinci yarıdaki muhteşem dönüşüyle mücadeleden galibiyetle ayrılmayı başardı.  

Alınan galibiyetin ardından Trabzonspor'un deneyimli çalıştırıcısı Abdullah Avcı konuştu. 

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları:

TARAFTARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR 

 "Geçen senesinde yoktum şampiyonluğun yıldönümünün. Umarım oralarda kalabiliriz. Trabzonspor büyük camiadır, kupalar, şampiyonluklar... Üst üste maçlar yaptık ocak ayında ve sancılı bir süreçti. O zaman da söylediğim gibi 'Trabzonspor inadıyla devam eder' demiştim. Bugün oyunculardaki gelişmeyi görüyoruz. Biz ilk yarıda erken final pasları yapmaya başladık ve Antep takımı bunları değerlendirdi. Top rakipteyken sıcak teması yapmayan bir kimliğimiz var, önümüzdeki sene itibarıyla bunu geliştireceğiz inşallah. Doğru oyun, karşılığını veriyor. Üst üste goller geldi. Trabzonspor, taraftarı olmadan eksik. Onlara çok ihtiyacımız var. Umarım bizi gelecek sezon yalnız bırakmazlar. Selçuk Hoca'ya da başarılar diliyorum."



Haber Kaynağı : 12punto

Süper Lig Gaziantep FK Trabzonspor Abdullah Avcı