Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0624
Dolar
Arrow
34,1295
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5429
Altın
Arrow
2955,0000
BIST
Arrow
9.002

Ahmet Çakar, TFF Başkanlığı için kime oy vereceğini açıkladı

Eski hakem Ahmet Çakar, üzerinde her gün yeni bir tartışma çıkan TFF Başkanlığı seçimleri üzerine açıklamada bulundu. Çakar, seçimlerde kime oy vereceğini söyledi.

Ahmet Çakar, TFF Başkanlığı için kime oy vereceğini açıkladı

18 Temmuz’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için seçim yapılacak. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile birlikte kesinleşen adaylar Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu’ydu. Daha önce adaylığını açıklayan İsmail Uyanık ve Erdal Alkış ise henüz resmi adımı atmadı.

Yardımcı adaylıktan çekildi, çekilirken zehir zemberek bir açıklama yayımladı. Ancak TFF’nin başkan seçimi için yaptığı duyuruda adaylar arasında çekildiğini açıklamasına rağmen Servet Yardımcı’nın da ismi yer aldı.

TFF Statüsü'nün 38. maddesi uyarınca 11 Temmuz 2024 tarihinde sona eren adaylık başvurularına göre İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı aday. 

Yaptığı basın açıklamasında UEFA'daki görevlerini de bıraktığını duyuran Servet Yardımcı'nın çekildiğini duyurmasına rağmen başvurusunun neden onaylandığı ise henüz bilinmiyor.

Seçimlere sayılı gün kala ortalık böylesine karışmış durumdayken, eski hakem Ahmet Çakar dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Seçim öncesi oyunun rengini belli eden Çakar şu paylaşımı yaptı:

"Bilindiği üzere TFF başkanlığı seçimlerinde oyum İbrahim Hacıosmanoğlunundur. Aldığım bilgiye göre Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz da Sivas’ın ileri gelenleriyle konuştuktan sonra TFF Başkan Vekili olacak. Olmasını çok isterim . Arkadaşlar Türk Futbolu yine ve yeniden bir BYLOCKÇUYA ASLA Teslim edemeyiz. Sayın Hacıosmanoğlu ve Odyakmaz Yürüyün…"


Haber Kaynağı : 12punto

adaylık Ahmet Çakar İbrahim Hacıosmanoğlu Mehmet Büyükekşi