Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu? O takımda listesine aldı

Real Madrid'de forma bulmakta zorlanan Arda Güler'in kiralık olarak Sevilla'ya gönderilmesi ihtimali gündemde.

Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu? O takımda listesine aldı

Real Madrid’de forma bulma mücadelesi veren Arda Güler’in kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesi ihtimali üzerine iddialar devam ediyor. İspanyol basını, Arda Güler’in son talibi olarak Sevilla’yı işaret etti.

Geçtiğimiz yaz Real Madrid’e katılan ve sakatlıkların ardından forma şansı arayan Arda Güler hakkında transfer dedikoduları sürüyor. Ntvspor'un El Mira isimli İspanyol haber sitesinden aktardığına göre, Real Madrid’de yeterince oynama şansı bulamayan Arda Güler, Sevilla’ya kiralık olarak gönderilebilir.

KİRALIK GİDEBİLİR

Haberde, Arda’nın Real Madrid’deki durumundan duyduğu hayal kırıklığı ve teknik direktör Carlo Ancelotti’ye olan öfkesi dile getirildi. 19 yaşındaki futbolcunun, yedek kulübesinde oturarak kariyerinin aksamasını istemediği ve başka bir LaLiga ekibine kiralık olarak gitmeye açık olduğu belirtildi.

Haberde, genç oyuncunun az süre almasına taraftarların tepkisi ve “Real Madrid’in birçok maçta öne geçmesine rağmen, Arda’nın oyuna girmesi beklenirken, Carlo Ancelotti’nin bu konuda farklı düşünmesi hem taraftarları hem de Arda’yı hayal kırıklığına uğratıyor” şeklindeki yorumlara yer verildi.

Real Madrid’in, Arda Güler’in potansiyelini boşa harcamak istemediği ve Türk futbolcuyu kiralık olarak göndermeye olumlu baktığı, gelecek tekliflere açık olduğu öne sürüldü. Ayrıca, Sevilla dışında Real Sociedad’ın da Arda Güler’i gündemine aldığı belirtildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Carlo Ancelotti LaLiga Real Sociedad Real Madrid