Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Güler yaptığı gol sevincinin anlamını açıkladı!

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler'in attığı gollerden sonraki sevinci merak konusu olmuştu. İşte Arda'nın gol sevincinin anlamı...

Arda Güler yaptığı gol sevincinin anlamını açıkladı!

Real Madrid'de forma giyen genç yıldız Arda Güler, son olarak Real Sociedad maçında ilk 11 başlamış ve attığı golle galibiyete katkı sağlamıştı. Arda Güler, Fenerbahçe'den ayrılış süreci ve Başkan Ali Koç'la ilişkisine dair açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in genç yıldızı Kafa Sports'taki konuşmasında; "Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa'da, özellikle de Real Madrid'de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim" dedi.

Arda Güler aynı zamanda yaptığı gol sevincinin de anlamını açıkladı. Arda, "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

BENİMLE DALGA GEÇİYORLAR 

Arda Güler, Türkiye'de yaşanan son olaylar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Genç yıldız, Türk futbolunda yaşanan olayların çok üzücü olduğunu, Türk halkının çok daha iyisini hakettiğini kaydetti.

Arda Güler, yaşanan olaylardan ötürü kendisiyle dalga geçildiğini söyledi. 


Haber Kaynağı : 12punto

Real Madrid Arda Güler Real Sociedad