Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş'ın galibiyet hasreti sürüyor

Süper Lig'in 31.haftasında Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlı ekip Colley'nin golüyle maçın ilk yarısını önde tamamladı. Başakşehir ise 90+4'te Emirhan'ın golüyle skora dengeyi getirdi.

Beşiktaş'ın galibiyet hasreti sürüyor

Süper Lig'de 31.hafta heyecanı sona erdi. Haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Başakşehir FK ile 1-1 berabere kalarak puanını 47 yaptı. Beşiktaş'ın bu sonuçla birlikte ligdeki galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Ev sahibi ekip Başakşehir'in ise bu maçla birlikte 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. 

OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Beşiktaş kalecisi Mert Günok ilk yarıda bir pozisyonda sakatlık yaşamıştı. İkinci 51. dakikasında kendini yere bırakan Mert Günok oyuna devam edemedi. 

54. dakikada Ersin Destanoğlu, Mert Günok yerine oyuna dahil oldu. 

SANTOS'TAN 4 DEĞİŞİKLİK

Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Fernando Santos, Başakşehir karşısına son oynadıkları Antalyaspor müsabakasının 11’ine göre kadroda 4 değişiklik ile sahaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, Joa Worrall, Emrecan Terzi, Daniel Amartey ve Cenk Tosun’un yerine Necip Uysal, Bahtiyar Zaynutdinov, Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar’a görev verdi.

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Başakşehir Süper Lig