Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Dinamo Zagreb'den Luka Modric'e transfer ilanı!

Dinamo Zagreb Başkanı Velimir Zajec, eski futbolcuları Luka Modric'i transfer etmek için Marca gazetesine ilan verdi.

Dinamo Zagreb'den Luka Modric'e transfer ilanı!

Dinamo Zagreb Başkanı Velimir Zajec tarafından, eski futbolcuları Luka Modric’in transferi amacıyla Marca gazetesine ilan verdi.Kulübün sosyal medya hesabından da bu ilanın paylaşıldığı duyuruldu.

Luka Modric, 2001 yılında Dinamo Zagreb altyapısına katıldıktan bir yıl sonra profesyonel sözleşme imzaladı ve 2008’de 22.5 milyon euro karşılığında Tottenham’a transfer oldu.Tottenham’da dört yıl oynadıktan sonra 35 milyon euro karşılığında Real Madrid’e geçiş yapan Modric, İspanyol kulübüyle olan sözleşmesinin sonuna yaklaştı.

Velimir Zajec’in, Modric’i geri kazanmak için Marca gazetesine ilan verdiği ve bu hamlenin Dinamo Zagreb kulübünün sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşıldığı belirtildi.

NtvSpor'un Marca gazetesinden aktardığına göre, Modric’in Real Madrid ile devam etme olasılığı bulunuyor, ancak MLS ve Suudi Arabistan ekipleri de transfer için seçenekler arasında gösteriliyor. Modric, 12 yıldır Real Madrid forması giyiyor ve kulüple birlikte toplam 23 kupa, bunların 5’i Şampiyonlar Ligi kupası olmak üzere kazandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Dinamo Zagreb Luka Modric Real Madrid