Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan'dan zemin isyanı!

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir'i 2-1 yendikleri maçta çok ihtiyaçları olan bir 3 puan aldıklarını söyledi. Daha sonrasında Emre Belözoğlu ve Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan saha zemininden şikayet etti.

Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan'dan zemin isyanı!

Süper Lig'de MKE Ankaragücü, sahasında Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek 7 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı. 

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü'nün hocası Emre Belözoğlu, çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, "Bu kadar kötü zeminde futbol oynamak çok zor. İki takım oyuncularını tebrik etmek lazım ama benim oyuncularımı ayriyeten tebrik etmek istiyorum, iyi çalıştık. Rakibi baskı altına aldık ve ilk yarıda golü bulabilirdik. İkinci yarı 2-0'ı yakaladık, üçü de atabilirdik. Yediğimiz golden sonra başka bir senaryo oldu. Hepimiz adına yorucu bir sene. Allah'ın izniyle sezonun sonunu iyi yerde bitireceğimizi düşünüyorum. Kulübümüzün 'kupa beyi' mirasına da en iyi şekilde temsil ederek finale çıkmak istiyoruz. Ne yazık ki bazı durumların da önüne geçemeyiz. Bugünkü zemin gibi, hakem durumu gibi durumlar ortaya çıkabiliyor" ifadelerini kullandı.

Morutan'ın sözleşmesiyle ilgili gelen soruları da cevaplandıran Belözoğlu, şunları söyledi:

"Kontratında bana ilk söylenen bilgi resmi maçlardı ama sadece Süper Lig maçıymış. Bildiğim kadarıyla 5 tane daha maç var. Morutan bizim için önemli bir oyuncu. Oyun içinde de değişiklikler yapıyoruz. Morutan da bugün merkezde beklediğimiz performansı gösteremeyince kenara attık. Sonra tekrar merkez geçti. Keşke sözleşme problemi olmasa. Her maç oynatmak isterim."

BÖYLE DEVAM ETMEMELİ 

Zeminin çok kötü olduğunun altını çizen Emre Belözoğlu, "Dün burada ne yazık ki bir alt ligdeki maç oynanıyor. Konuşulacak çok şey var ama bu böyle devam etmemeli. Gençlerbirliği oyuncularına da yazık, bizim oyuncularımıza da yazık. Bunun düzenlemesini yapamayan, yapmak zorunda. Sporcuların emeklerine yazık olmasın. 24 saat geçmeden bir maç daha oynuyoruz, bunu doğru bulmuyorum. Ligin itibarı için hiç güzel bir durum değil" dedi.

OYUN GELİŞİMİ NASIL OLACAK?

Çağdaş Atan da, bir gün önce aynı stadyumda maç oynatılmasını eleştirirken, TFF'ye şu eleştirilerde bulundu:

"Söylediklerim kesinlikle Ankaragücü'nün galibiyetine gölge düşürmesin. Tebrik ediyorum. Burası ülkenin başkenti. 2-3 hafta önce Ankaragücü, büyük takım maçlarını oynamadan önce Gençlerbirliği'nin maçları başka sahaya alındı. Dün Gençlerbirliği nedense maç oynadı. Bugün de biz oynadık. Futbola verdiğimiz değer enteresan. Ondan sonra yorumcuların bizden bekledikleri de enteresan. Bize verilenlerle bizim sunmak istediklerimiz aynı kefeye gelmiyor. İki iyi takım. Birçok taktiksel antrenman yapıyoruz. Bu sahada hangisini sergileyeceksiniz? Ondan sonra TFF bize futbolu geliştirelim diyor. Bu sahalarda futbolu nasıl geliştireceğiz? 90'lı yıllara mı geri dönelim? Oyuncuları bir yere toplayalım, uzun vuralım. Bu futbola mı geri dönelim? Bu sahalarda oyuncu gelişimi ve oyun gelişimi nasıl olacak?"

 


Haber Kaynağı : AA

Ankaragücü Antrenman Emre Belözoğlu Çağdaş Atan Başakşehir