Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe maçı açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, Fenerbahçe maçı ve önümüzdeki sezonun kadro planlaması hakkında değerlendirmeler yaptı.

Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe maçı açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bu hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçını ve Trabzonspor'un transfer hedeflerine dair değerlendirmelerde bulundu. 

A spor'a açıklama yapan Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçına dair, "Trabzon'da Fenerbahçe maçları her zaman önemlidir. Trabzonspor'un şu anda konusu ligi 3. bitirip kupayı almak. Sahada çok önemli bir mücadele vereceğimize inanıyorum. Trabzonspor taraftarından ricam beraber hücum edip beraber savunma yapmak. Taraftarın gücünü oyunculara hissettirmelerini istiyorum" dedi. 

HERHANGİ BİR PROBLEMİMİZ YOK!

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin yaptığı açıklamaları değerlendiren Doğan, "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu konuyla ilgili açıklamaları yaptı. Bunun dışında bir şey söylemeye gerek yok diyorum. Bizi aradılar ve açıklamaların bizimle alakalı olmadığını söylediler. İki tarafın da böyle bir gündemi yok. Herhangi bir problemimiz de yok" şeklinde konuştu

BİZİM SIKINTIMIZ BELLİ 

"Bizim ana sıkıntımız belli. Gerçekten hakem camiasının içinde çok farklı VAR kararları hepimizin takdiri. Trabzonspor hiç bir şekilde kimsenin hakkına girmeyi kabul etmez ve kendi hakkını da yedirmez. Her türlü haksızlığın peşine de gider."

"Ben hakemin yanında sistemsel sıkıntıların çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Yıllardır konuşuyoruz bunu. Hakemler gidiyor, geliyor ama hatalar bitmiyor. Gözlemci konusunda, hakemlere verilen puanlamalar konusunda ciddi sıkıntıların olduğunu düşünüyorum. VAR'ın nerede devreye girip, nerede girmeyeceğini yazılı olarak verilmesine rağmen birçok pozisyonda farklı uygulanıyor. Trabzonspor'da Onuachu'nun tekmeyle kolunun kırıldığı maçta VAR devreye girmiyor. Maç öncesi başka bir şey söylemek istemiyorum ama bunların standarda bağlanması lazım."

ÖZEL PRİM YOK 

Fenerbahçe maçı için özel prim açıklamadıklarını ifade eden Doğan, sözlerini şöyle tamamladı. "Fenerbahçe maçı için özel prim açıklamadık. Sezon başında derbiler için belirlediğimiz prim var ve bugüne kadar uygulandı. Soyunma odasında farklı prim talepleri oluyor bazen ve aranırsak konuşuruz."



Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç A Spor Trabzonspor Ertuğrul Doğan Fenerbahçe