Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe evinde Samsunspor'a takıldı

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Yılport Samsunspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler 1-0 öne geçtiği müsabakada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak zirve yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı

Fenerbahçe evinde Samsunspor'a takıldı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Samsunspor maçında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve kendi sahasında 1-1 berabere kalarak kritik bir puan kaybı yaşadı.

İLK YARIYI FENERBAHÇE ÖNDE KAPATTI

Maçın 12. dakikasında, Dusan Tadic'in şık pasında İrfan Can Kahveci kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu golle sonuçlandırdı ve skoru 1-0 yaptı. İlk yarıda 3 net gol pozisyonundan yararlanamayan Fenerbahçe, Samsunspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda istediği tempoyu ayarlayamayan Fenerbahçe, Emre Kılınç'ın 62. dakikada sağ çaprazdan kaleye yolladığı müthiş frikik golüyle üstünlüğünü kaybetti ve skor 1-1'e geldi.

MÜCADELE BERABERE BİTTİ

Golden sonra oyuncu değişiklikleri yapan İsmail Kartal, 70.dakikada Joshua King, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, 80. dakikada Emre Mor ve 87'de Rade Krunic'i oyuna aldı. Ancak bu değişiklikler de Fenerbahçe'nin tekrar öne geçmesini sağlamadı ve mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Lider Fenerbahçe, bu sonuçla puanını 54 yaparken, Samsunspor 22 puana ulaştı. Fenerbahçe yenilmezlik serisini 10 maça çıkarsa da, ligdeki 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi ve zirve yarışında yara aldı.


Haber Kaynağı : 12punto

Berabere Cengiz Ünder Fenerbahçe İrfan Can Kahveci İsmail Kartal Samsunspor Süper Lig