Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçeli Kent için şaşırtan sözler: 'Neden geri adım attığını bilmiyorum'

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen Ryan Kent, Lazio'nun teklifini reddetmişti. Lazio Başkanı Claudio Lotito'dan ise sert açıklamalar geldi.

Fenerbahçeli Kent için şaşırtan sözler: 'Neden geri adım  attığını bilmiyorum'

Fenerbahçe'ye yaz transfer sezonunda henüz takımda İsmail Kartal yokken transfer edilen Ryan Kent, beklenen performansın altında kalmış ve kadroda kendine yeterince süre bulamamıştı. Devre arasında Lazio ile görüşen İngiliz yıldız transfere yeşil ışık yakmadı. Lazio Başkanı Claudio Lotito ise bu transfere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Lotito, 'Il Messaggero' gazetesine verdiği röportajda şunları söyledi:

"Neden geri adım attığını bilmiyorum. Ayrıca umurumda bile değil. Çünkü tekrar ediyorum, bu transfer sıfır maliyetli bir fırsattı. Bizim için ekstraydı. Zaten takviyeye ihtiyacımız yoktu. Çünkü hâlâ çok şey beklediğimiz bu oyuncu grubunun gücüne inanıyoruz" 

"KENT DEĞERLİ OYUNCUMUZ"

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da dün akşam Alanyaspor ile Kadıköy'de oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından Ryan Kent sorusunu yanıtladı.

Uzun zaman sonra süre bulan İngiliz oyuncunun performansı ile ilgili konuşan Kartal, "Ryan Kent, değerli oyuncumuz. İsmini de Avrupa listesine yazdık. Süper Lig için de 48 saat içerisinde federasyona liste vereceğiz. Şu anda elimizde 15 tane oyuncumuz var, bir tanesini dışarı çıkaracağız. Ekibimle birlikte bunun kararını vereceğiz" yorumunu yaptı. 


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe İsmail Kartal Lazio Ryan Kent