Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube sıralaması belli oldu

Galatasaray ve Fenerbahçe, YouTube abone sayılarıyla Avrupa'da ilk 10'a girmeye çalışıyor. Galatasaray 12., Fenerbahçe ise 13. sırada yer alıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube sıralaması belli oldu

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube platformundaki abone sayıları, Avrupa'daki diğer spor kulüpleri arasında yer alma yarışını sürdürüyor.

Galatasaray, Avrupa genelinde en fazla aboneye sahip spor kulüpleri sıralamasında 12. sırada bulunurken Fenerbahçe ise 13. sırada yer alıyor.

Bu iki Türk kulübünü, Avrupa'nın beş büyük futbol liginden takımlar izliyor. Avrupa'da en fazla YouTube abonesine sahip ilk 10 kulüp arasında ise 5 İngiliz, 2 İspanyol, birer İtalyan, Alman ve Fransız takımı yer alıyor.

Bu kulüpler sırasıyla Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Manchester United, PSG, Manchester City, Juventus, Chelsea, Bayern Münih ve Arsenal'den oluşuyor. Avrupa'da en fazla YouTube abonesine sahip 11. kulüp Tottenham ise iki Türk kulübünün önünde yer alıyor.

Türkiye'nin "Dört Büyükler" olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un YouTube kanallarındaki abone sayısı toplamı yaklaşık olarak 7 milyona ulaştı.

Üç Türk spor kulübü, YouTube üzerinden yayın yapıyor ve abone sayıları 1 milyonun üzerinde. Galatasaray'ın YouTube kanalındaki abone sayısı 2,8 milyon iken, Fenerbahçe'nin abone sayısı 2,6 milyona ulaştı. Beşiktaş'ın abone sayısı 1,2 milyon iken, Trabzonspor'un abone sayısı 315 bin civarında bulunuyor.

Avrupa'da 2,5 milyondan fazla YouTube abonesi olan spor kulüpleri şu şekilde:

 


Haber Kaynağı : 12punto

YouTube Fenerbahçe Galatasaray