Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Icardi İtalya'ya dönmek istiyor!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin İtalya'ya dönmek istediği ve eski takımı Inter'e transfer olmayı planladığı iddia edildi. Habere göre Icardi, maaşında yarı yarıya indirim yapmaya da hazır.

Icardi İtalya'ya dönmek istiyor!

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre, Icardi'nin İtalya'ya dönmek istediği ve maaşında yarı yarıya fedakarlık yapmaya hazır olduğu ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta önemli bir rol oynayan Icardi'nin bonservisi yeni sezon öncesinde alınmıştı.

Ara transfer döneminde adı çeşitli transfer söylentileriyle anılan Icardi için İtalyan kaynaklardan çarpıcı bir haber geldi.

Calciomercato'nun aktardığı habere göre, Icardi ve ailesi İtalya'ya dönmek istiyor. Arjantinli oyuncunun hedefindeki takımın Inter olduğu belirtiliyor.

Kış transfer döneminde Icardi'ye birçok üst düzey takımın teklifte bulunduğu, ancak oyuncunun Galatasaray'da kalmayı tercih ettiği vurgulanıyor.

Haberde ayrıca, Icardi'nin sezon sonunda Inter'e transfer olma ihtimalini sürdürdüğü ve mevcut 10 milyon euroluk maaşının 5 milyon euroya düşmeye razı olduğu belirtiliyor.

Inter'in ise Arjantinli oyuncuyla ilgili herhangi bir tasarruf düşüncesinin olmadığı ifade ediliyor.

Bu sezon tüm turnuvalarda 31 maça çıkan Icardi, 18 gol ve 7 asistle önemli bir performans sergiledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ara transfer dönemi Galatasaray Mauro Icardi Transfer