Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İsmail Kartal Olympiakos maçı sonrası konuştu: Kamuoyu bunları bilmiyor

UEFA Konferans Ligi'nde deplasmanda Olympiakos'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal Olympiakos maçı sonrası konuştu: Kamuoyu bunları bilmiyor

UEFA Konferans Ligi çeyrek final heyecanı devam ediyor. Turnuvadaki tek temsilcimiz Fenerbahçe, Pire'de Olympiakos ile karşılaştı. Sarı lacivertli ekip sahadan 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, maçın başında basit goller yediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Sonuçta buraya avantajlı skor için hatta kazanarak dönmek için geldik. Net gol fırsatlarımız vardı ama değerlendiremedik maçın başında. İlk yarının sonuna doğru kontrol bizde olmasına rağmen basit goller yedik. İkinci yarıda durumu tersine çevirmek için bazı konuşmalar yaptık. Üçüncü gol de basitti. Buna rağmen oyunu bırakmadık. Risk alarak yaptığım değişikliklerle maçı 4-3 bile kazanabilirdik. En kötü beraberlikle İstanbul'a dönmeyi planlıyorduk. Ama 3-0'dan 3-2'ye reaksiyon verdik. İstanbul'da turu geçeceğimizi düşünüyorum."

KAMUOYU BUNLARI BİLMİYOR

İsmail Kartal takımda yaşanan sakatlıklara da değinerek ''Bazı sakatlarımız var. Kamuoyu bunları bilmiyor. Bu adamlarla yatan kalkan benim. Sağlık ekibimizle konuşuyoruz. Oyuncuları verimli şekilde kullanmak için böyle yapmamız gerekiyordu. Bu oyuncuları tanıyan benim. 3-0 olduktan sonra risk almak zorundaydım. Rövanşta çok daha farklı bir Fenerbahçe olacak" şeklinde konuştu. 

 


Haber Kaynağı : 12punto

UEFA Avrupa Konferans Ligi İsmail Kartal Fenerbahçe