Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Jorge Jesus Cristiano Ronaldo'yu üzdü! Rekortmen, kupa kazanmaya devam ediyor...

Rekor üstüne rekor kıran Jorge Jesus, Suudi Arabistan Kral Kupası'nı da kazandı. Tecrübeli teknik direktörün çalıştırdığı Al Hilal, normal süresi 1-1 sona eren maçta Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr'ı 5-4 mağlup ederek şampiyon oldu.

Jorge Jesus Cristiano Ronaldo'yu üzdü! Rekortmen, kupa kazanmaya devam ediyor...

Suudi Arabistan Ligi'ni namağlup şampiyon tamamlayan Jorge Jesus'un takımı Al Hilal ile Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, Kral Kupası'nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleye hızlı başlayan Al Hilal, 7. dakikada Aleksandar Mitrovic'in golüyle 1-0 öne geçti ilk yarı bu skorla sona erdi.

56. dakikada David Ospina gördüğü kırmızı kartla Al Nassr'ı 10 kişi bıraktı. 87. dakikada ise Al Hilal'den Ali Albulayhi kırmızı kart gördü.

1 dakika sonra Al Nasrr, Ayman Yahya'nın golüyle skoru eşitledi. 90+2. dakikada Kalidou Koulibaly'nin de kırmızı kart görmesiyle Al Hilal uzatma bölümlerine 9 kişiyle gitti.

Uzatma bölümlerinde iki takımın da atakları sonuçsuz kalınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda rakibini 5-4 mağlup eden Al Hilal, kupayı müzesine götürdü.

JORGE JESUS'TAN 1 SEZONDA 3 KUPA

Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Al Hilal, bu sezon 3'üncü kupasını kazandı. Al Hilal, Suudi Arabistan Süper Kupası ile Suudi Arabistan Ligi şampiyonluğunu da kazanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Al Hilal Al Nassr Cristiano Ronaldo Jorge Jesus Suudi Arabistan