Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ofsayt kararı tartışmalara neden olmuştu: Real Madrid-Bayern Münih maçının hakeminden itiraf!

Real Madrid ile Bayern Münih'in karşılaştığı Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında 90+13'teki ofsayt pozisyonu Alman devini isyan ettirdi. Bayern Münih'in golüyle suçlanan pozisyonun öncesinde kalkan ofsayt bayrağı sofrası futbolcular çılgına döndü. Alman ekibin tecrübeli futbolcusu Müller maçın hakemine isyan ederken teknik direktör, Thomas Tuchel maçın ardından yaptığı açıklamada "Bu tam bir felaketti. Kurallar ihlal edildi. O pozisyon sonuna kadar oynanmalıydı çünkü kural bu." şeklinde konuştu.

Ofsayt kararı tartışmalara neden olmuştu: Real Madrid-Bayern Münih maçının hakeminden itiraf!

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, sahasında Bayern Münih'i geriden gelip Joselu'nun golleriyle 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Eflatun-Beyazlılar finalde Borussia Dortmund'un rakibi oldu.

Nefes kesen müsabakanın 90+13. dakikasında kalkan ofsayt bayrağı tartışmalara neden oldu.

Maçın 2-1 devam ettiği sırada gelişen Bayern Münih atağında Thomas Müller'in indirdiği topu Matthijs De Ligt ağlara gönderdi ancak hakem Marciniak ofsayt kararı verdi.

Hakem Marciniak, Thomas Müller'in topu kafayla De Ligt'e indirdiği esnada ofsayt kararı verirken, gol geçerlilik kazanmadı.

YOĞUN İTİRAZLAR

Karar sonrası Matthijs De Ligt ve Thomas Müller başta olmak üzere tüm Bayern Münihliler yoğun itirazlarda bulundu ancak karar değişmedi.

DE LIGT: "YAN HAKEM BANA 'ÜZGÜNÜM, BİR HATA YAPTIM' DEDİ"

Matthijs De Ligt maç sonrası yaptığı açıklamada "Büyük bir rezalet. Yan hakem bana 'Üzgünüm, bir hata yaptım' dedi. Real Madrid'in her zaman hakemlerle birlikte yürüdüğünü söylemek istemiyorum ama bugün farkı yaratan buydu." ifadelerini kullandı.

TUCHEL: "KURAL İHLAL EDİLDİ"

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ise "Bu tam bir felaketti. Kurallar ihlal edildi. O pozisyon sonuna kadar oynanmalıydı çünkü kural bu." şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Borussia Dortmund Real Madrid Thomas Müller Thomas Tuchel