Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Okan Buruk taraftarlardan destek istedi!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor maçı öncesi açıklamalar yaptı. Okan Buruk, taraftarlardan tüm futbolculara destek vermesini istedi.

Okan Buruk taraftarlardan destek istedi!

Süper Lig'in 29. hafta maçında Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u konuk edeceği maç öncesi Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayan Okan Buruk, Rizespor'un oyun anlayışına değindi. Buruk, taraftarlardan tüm futbolcular için destek istedi.

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, önemli bir gün. Kadın-erkek ayrımının olmadığı bir gelecek diliyorum. Tekrar Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.Üst üste maçlar oynuyoruz. Biraz dinlenme şansımız oldu. Hem dinlendik hem hazırlandık. İyi bir takıma karşı oynayacağız. İlhan hocayla birlikte ligin başarılı takımlarından biri.Bugün kadrolarını görünce orta sahayı güçlendiren bir Rizespor görüyoruz. Özellikle geçiş hücumunu düşünecekler. Amacımız kendi sahamızda galibiyet alıp liderliğimizi devam ettirmek.Geçen hafta önemli bir galibiyet aldık ama bu hafta da aynı istek, aynı düşünceyle bu maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Taraftarımız her zamanki gibi bizi destekleyecektir. Maçın başından sonuna kadar bütün oyuncularımıza destek bekliyoruz."



Haber Kaynağı : 12punto

Okan Buruk Çaykur Rizespor