Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sakat oyunculardan Galatasaray'a 2 iyi 3 kötü haber! Dönüşü nisan ayını bulacak...

Galatasaray'da bir süredir sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Hakim Ziyech, Wilfred Zaha, Abdülkerim Bardakçı, Davinson Sanchez ve Serge Aurier'in son durumları belli oldu.

Sakat oyunculardan Galatasaray'a 2 iyi 3 kötü haber! Dönüşü nisan ayını bulacak...

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, bir yandan da sakatlıklarla boğuşuyor. Sarı-Kırmızılılar'da sakatlıkları bulunan futbolculardan 2 iyi, 3 kötü haber geldi.

ZİYECH VE ZAHA TAKIMA KATILDI

Afrika Uluslar Kupası'nda ayak bileğinden sakatlanan Hakim Ziyech'in 1 aylık tedavisi sona ererken, Wilfred Zaha'nın da bileğindeki kemik ödeminin geçtiği öğrenildi.

NTV Spor'da yer alan habere göre, Zaha ve Ziyech takıma katıldı.

ABDÜLKERİM RİZESPOR MAÇINDA YOK

Daha önce alt adalesinden sakatlanan Abdülkerim Bardakçı'nın bu kez üst arka adalesinde zorlanma tespit edildi. 29 yaşındaki futbolcu Çaykur Rizespor'a karşı forma giyemeyecek.

SANCHEZ 1 KEZ DAHA KONTROLE GİRECEK

Arka adalesinde sertleşme tespit edilen ve tedbir amaçlı antrenmana çıkmayan Davinson Sanchez bir kez daha kontrole girecek. 

AURİER'DEN KÖTÜ HABER

Bu arada uygulanan tedaviye istenilen cevap alınamayan Serge Aurier'in sahalara dönüşü ise Nisan ayını bulacak.

OLİVEİRA İÇİN YÖNETİM TOPLANACAK

Teknik Direktör Okan Buruk'la tartıştığı iddia edilen ve Beşiktaş derbisinde kadroya alınmayan Sergio Oliveira ise fiili olarak kadro dışı durumunda.

Buruk, Beşiktaş derbisi sonrsı yaptığı açıklamada "Kadrodaki her oyuncu bizim için oynama potansiyeli olan oyuncular. Bundan sonraki süreçte performansına, aidiyetlerine ve takıma katkılarına bakıp karar vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Yönetim kurulu, yapacağı ilk toplantıda Oliveira konusunu masaya yatıracak ve cezanın devam edip etmeyeceğine karar verecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Davinson Sanchez Galatasaray Hakim Ziyech Okan Buruk Serge Aurier Sergio Oliveira