Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Salah için çılgın teklif: Liverpool alternatifini belirledi

Premier Lig’de liderlik koltuğunda oturan Liverpool'un sezon sonunda Muhammed Salah'ı Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’e 100 milyon euro bonservis bedeli karşılığında gönderebileceği kaydedildi. İngiliz ekibi Salah'ın alternatifi olarak ise Barcelona'dan Raphinha olarak belirledi.

Salah için çılgın teklif: Liverpool alternatifini belirledi

 Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Liverpool'un yıldız futbolcusu Salah için 100 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanıyor.

Jorge Jesus yönetimindeki El Hilal kanat mevkisine daha önce yıldız futbolcu Neymar'ı transfer etmişti. Fakat Neymar, Suudi ekibinde uzun süreli bir sakatlık yaşadı. Neymar'ın Nisan ayında sahalara dönmesi bekleniyor.

NTV Spor'un haberine göre Liverpool, Salah'ın alternatifi olarak ise Barcelona forması giyen Raphinha’yı transferde ana hedef olarak belirledi. Ancak Brezilyalı yıldızın Premier Lig’de Liverpool'un yanı sıra Tottenham Hotspur'un da devrede olduğu ve Raphinha'yı transfer etmek istediği ifade edildi.

SALAH'IN ALTERNATİFİ RAPHINHA

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Liverpool, geçen yaz kesinlikle satılık olmadığını belirttiği ve Suudi Arabistan takımlarına yollamadığı Mohamed Salah ile bu yaz yolları ayırabilir. Kırmızılar, transfer için 100 milyon euroyu gözden çıkaran Al Hilal’e yeşil ışık yaktı. Salah’ın takımdan ayrılması durumunda ise alternatifi Barcelona’dan Raphinha olacak. Mali kısıtlamalardan dolayı bütçe yaratmak isteyen Barcelona, Raphinha’nın gidişine sıcak bakıyor.

TOTTENHAM, 70 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI

Liverpool’un bu transferde en büyük rakibi ise Tottenham olduğu ifade edildi.İngiliz kulübü, Brezilyalı kanat oyuncusu için 70 milyon euro'yu gözden çıkardı. 


Haber Kaynağı : 12punto

Al Hilal Barcelona Mohamed Salah