Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Süleyman Soylu’dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması! Adaylık teklifi götürüldü mü?

Fenerbahçe'de bir grup kongre üyesinin eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul milletvekili Süleyman Soylu'ya başkan adaylığı için teklifte bulunduğu öne sürüldü. Söz konusu iddianın ardından Süleyman Soylu'dan açıklama geldi.

Süleyman Soylu’dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması! Adaylık teklifi götürüldü mü?

Süper Lig'de zirve takibini sürdüren ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de gözler bir yandan da sezon sonundaki seçimli olağan kongreye çevrildi.

Mevcut başkan Ali Koç'un aday olmayacağını açıklaması üzerine Sadettin Saran "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz" diyerek adaylığını açıklamıştı.

Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasındaki çekişmenin Fenerbahçe'ye zarar verdiğine inanana bir grup kongre üyesinin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya adaylık teklifi götürdüğü iddia edildi.

Odatv'nin haberine göre; Süleyman Soylu, iddiaları yalanlayarak, "İsmim ile ilgili bir tek bu spekülasyon eksikti. Büyük camialar şakaya gelmez" dedi.

SARAN'IN ADAYLIĞI SONRASI GÖZLER AZİZ YILDIRIM'A ÇEVRİLDİ

Öte yandan, Sadettin Saran'ın adaylığını açıklamasının ardından gözler eski başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi. Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, Aziz Yıldırım'ın Sadettin Saran'ın tek aday olması durumunda başkanlık yarışına gireceğini belirtmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Aziz Yıldırım Ali Koç Fenerbahçe Sadettin Saran Süleyman Soylu