Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

TFF'den Arda Güler ve Salih Özcan mesajı!

TFF, Real Madrid'de forma giyen Arda Güler ve Borussia Dortmund'da oynayan Salih Özcan için tebrik mesajı paylaştı.

TFF'den Arda Güler ve Salih Özcan mesajı!

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid'de forma giyen Arda Güler ve Borussia Dortmund'da oynayan Salih Özcan için tebrik mesajı paylaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Nefes kesen finali İspanyol devi Real Madrid 2-0 kazanarak kupayı 15. kez müzesine götürdü. Real Madrid'de oynayan Arda Güler, Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran ilk Türk futbolcu oldu. TFF, hem Arda Güler, hem de Borussia Dortmund'da oynayan Salih Özcan için tebrik mesajı yayımladı.

TFF'den paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"A Millî Takımımızın oyuncularından Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Londra'da Wembley Stadyumu'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Almanya'nın Borussia Dortmund takımını 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Böylece ilk kez bir A Millî futbolcumuz kulüpler düzeyinde en üst organizasyon olan Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ni 15. kez kazanırken, millî oyuncumuz da kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu elde etti.

Arda Güler'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı zamanda Borussia Dortmund ile Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen A Millî Takımımızın oyuncularından Salih Özcan'ı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Borussia Dortmund Real Madrid Salih Özcan