Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

UEFA'dan yeni karar: Soruşturma başlatıldı

Türkiye ile Portekiz arasında oynanan EURO 2024 F Grubu 2. maçında oyun, sahaya giren taraftarlar yüzünden sık sık durdu. UEFA'nın yaşananlarla ilgili soruşturma başlattığı ve statlardaki güvenlik önemlemlerinin arttırılacağı belirtildi.

UEFA'dan yeni karar: Soruşturma başlatıldı

A Milli Takım'ın Portekiz'e 3-0 mağlup olduğu karşılaşmada oyun sık sık Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarların sahaya girmesi nedeniyle durdu.

BERNARDO SILVA: SİNİR BOZUCU

Karşılaşma boyunca toplam 6 kişinin Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çektirmek için sahaya girmesi tepki çekti. Maçın sonunda açıklamada bulunan Bernardo Silva, "Sadece sahaya bir taraftar girdiği için oyunu her zaman durdurmak zorunda kalmak biraz sinir bozucu" ifadelerini kullandı.

ROBERTO MARTINEZ: ENDİŞE VERİCİ

Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Martinez ise "Bu endişe verici çünkü bugün taraftarların niyeti iyiydi. Ancak niyetleri iyi olmayan taraftarların sahaya girmesi durumunda zor anlar yaşanacaktır. Bunun olmaması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncuların sahada bu kadar açıkta kalması iyi değil" ifadelerini kullandı.

UEFA'DAN SORUŞTURMA

UEFA'nın Portekiz-Türkiye maçında taraftarların sahaya bu kadar sık girmesiyle ilgili soruşturma başlattığı ve güvenlik önlemlerinin gelecek maçlarda arttırılacağı belirtildi.



Haber Kaynağı : 12punto

A Milli Takım UEFA Bernardo Silva Cristiano Ronaldo