Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Vargas Fenerbahçe'ye döndü, Zehra Güneş'ten şaşkınlık yorumu!

Fenerbahçe'nin yıldızı Melissa Vargas, İstanbul'a dönüşünü sosyal medya hesabından duyurdu. Vargas'ın "İmkansızız ama işte buradayız, birlikte imkansızız ve mümkün olanı başka güne bırakıyoruz" şeklindeki paylaşımı büyük ilgi gördü. Milli takım arkadaşı Zehra Güneş de Vargas'ın paylaşımına "Oğlum bu ne" yorumunu yaparak arkadaşını şaşırttı.

Vargas Fenerbahçe'ye döndü, Zehra Güneş'ten şaşkınlık yorumu!

Melissa Vargas'ın İstanbul'a dönüşünü sosyal medya hesabında, "İmkansızız ama işte buradayız, birlikte imkansızız ve mümkün olanı başka güne bırakıyoruz" şeklindeki ifadelerle paylaşması büyük ilgi gördü. Bu paylaşıma milli takım arkadaşı Zehra Güneş'ten de sürpriz bir yorum geldi.

Vargas'ın paylaşımına, "Oğlum bu ne" yorumunu yapan Güneş, bu şekilde arkadaşını şaşırttı.

Fenerbahçe, Vargas'ın tekrar takıma katılmasını duyururken, "Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ile lig şampiyonluğu kazanan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğu yaşayıp, olimpiyat elemelerinde 7'de 7 yapan takımın bir parçası olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en önemli isimlerinden biri olan oyuncumuz Melissa Vargas, İstanbul’a geri döndü" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Melissa Vargas'ın paylaşımı ve Zehra Güneş'in yorumu


Haber Kaynağı : 12punto

A Milli Kadın Voleybol Takımı Fenerbahçe Opet Melissa Vargas Zehra Güneş