ABD'ye özgü peynir: Bonne Bouche
Sosyal medyanın gündemine gelen Bonne Bouche, Vermont’ta üretilen Amerika'ya ait yumuşak bir peynirdir.

Bonne Bouche adlı peynir pastörize keçi sütü ve mikrobiyal peynir mayası ile yapılır.
Kabuk kalıpla olgunlaştırılır ve üzerine ağaç külü serpilir ve daha sonra kırışık bir kabuk oluşana kadar 10 gün bekletilir.
Bundan sonra 80 güne kadar yaşlanmaya devam eder.
Kabuk, mayalı bir aromaya sahipken, doku pürüzsüz ve kremsidir.
Tadı çimenli ve narenciyedir, ancak daha fazla yaşlanma ile daha sağlam ve keskin hale gelir.
Haber Kaynağı : 12punto
İlgili Haberler
Çok Okunanlar

Marmaray'da babaya yapılan saldırının perde arkası ortaya çıktı!

Teğmenler olayında 'Dört Dörtlük' tasfiye!..

Murat Ongun'u gözaltına alan Başkomiser ile ilgili dikkat çeken iddia

Ekonomik bağımsızlık öyküsü: Bir Karış Fazla Şimendifer

Aziz Yıldırım sahaya indi, Fenerbahçe'de imza sayıları katlanarak arttı

Bu telefonlar kullanıcıları adım adım izliyor

Gazeteler, İBB'ye 5. dalga operasyonunu nasıl gördü?

Yorulduk!

Miss World 2025'in birincisi belli oldu

Geçmiş olsun Türkiye
