ABD'ye özgü peynir: Bonne Bouche
Sosyal medyanın gündemine gelen Bonne Bouche, Vermont’ta üretilen Amerika'ya ait yumuşak bir peynirdir.

Bonne Bouche adlı peynir pastörize keçi sütü ve mikrobiyal peynir mayası ile yapılır.
Kabuk kalıpla olgunlaştırılır ve üzerine ağaç külü serpilir ve daha sonra kırışık bir kabuk oluşana kadar 10 gün bekletilir.
Bundan sonra 80 güne kadar yaşlanmaya devam eder.
Kabuk, mayalı bir aromaya sahipken, doku pürüzsüz ve kremsidir.
Tadı çimenli ve narenciyedir, ancak daha fazla yaşlanma ile daha sağlam ve keskin hale gelir.
Haber Kaynağı : 12punto
İlgili Haberler
Çok Okunanlar

Van'ı karıştıran 'camideki kısa şortlu poz' tartışması sürüyor

CHP'li Kütahya Belediye Başkanı Kahveci'den AKP'ye transfer açıklaması

'Suikast hazırlığı' iddiasıyla tutuklanan Selahattin Yılmaz'dan mektup

'Kuvayi Milliye' ve 'Mücahit' denilen Bir 'ÖSO'muz vardı!..

CHP'li Yavuzyılmaz, 'duvardaki ikinci tuğlayı çekiyorum' notuyla paylaştı

Meclis'in önünde Beyaz Toros yakan şüphelinin kimliği belli oldu

Saray’ın eski gözdesinden minibüs krizi

AKP'li Seda Sarıbaş'tan, Çerçioğlu'na övgü dolu sözler

Yandaş yazar Cem Küçük'ten Erdoğan sonrası yeni dönem yorumu

Freni patlayan kamyon 10 araca çarpıp, kanala düştü
