ABD'ye özgü peynir: Bonne Bouche
Sosyal medyanın gündemine gelen Bonne Bouche, Vermont’ta üretilen Amerika'ya ait yumuşak bir peynirdir.

Bonne Bouche adlı peynir pastörize keçi sütü ve mikrobiyal peynir mayası ile yapılır.
Kabuk kalıpla olgunlaştırılır ve üzerine ağaç külü serpilir ve daha sonra kırışık bir kabuk oluşana kadar 10 gün bekletilir.
Bundan sonra 80 güne kadar yaşlanmaya devam eder.
Kabuk, mayalı bir aromaya sahipken, doku pürüzsüz ve kremsidir.
Tadı çimenli ve narenciyedir, ancak daha fazla yaşlanma ile daha sağlam ve keskin hale gelir.
Haber Kaynağı : 12punto
İlgili Haberler
Çok Okunanlar

Fatih Ürek'in kalp krizinden önceki sözleri ortaya çıktı

İç Anadolu anketinde AKP ile CHP arasında dikkat çeken fark

Baskın seçim için tarih verdi!

15 Temmuz'dan önce Genelkurmay'da neler oldu?

Türkiye'nin en mutsuz meslek grupları belli oldu

Açılım komisyonunda Mehmetçik'e yönelik skandal sözler!

İşte Trump'ın planı: Alkışlarla sahneye çık, fotoğraf çektir, Gazze'ye çöreklen

Gazeteci Hakan Tosun’a saldırıda skandal ayrıntı

'Daltonlar'ın İstanbul’daki karanlık ağı

Emekli Albay Orkun Özeller'in tutukluluğuna devam kararı
