Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza: 9 kişi yaralandı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda servis minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 9 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, trafik bir süreliğine durdu ve yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza: 9 kişi yaralandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Yassıören gişeleri mevkiinde meydana gelen kazada, Altur firmasına ait İstanbul Havalimanı'na işçi taşıyan servis minibüsü kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada minibüs içinde bulunan 9 kişi yaralandı.

Kaza, 16.15 sıralarında gerçekleşti. Altur Turizm'e ait Murtaza Yıldırım yönetimindeki servis minibüsü, otoyolda ilerlediği sırada sürücünün kontrolünden çıkarak şarampole düştü. Minibüs içinde İstanbul Havalimanı'nda çalışan 9 işçi bulunuyordu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri aracın içinde ve çevresinde bulunan kişileri kurtarma çalışmalarına başlarken, jandarma ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun Ankara istikameti Yassıören mevkiinde bir şerit trafiğe kapatıldı. Yaralı işçiler, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Araçların kaldırılmasının ardından trafik normale dönerken, kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

 


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Kuzey Marmara Otoyolu Araba kazası