Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Deniz Akkaya açıklaması: 'Çocuk için travmadır'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kızıyla ilgili yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Deniz Akkaya hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, "Akkaya'nın paylaşımları çocuk için de çok ciddi bir travma olacak" denildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Deniz Akkaya açıklaması: 'Çocuk için travmadır'

Deniz Akkaya, dün kızıyla ilgili yaşadığı sorunu sosyal medya hesabında paylaştıktan sonra, kızı A.Ö.'yü kendi isteğiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı korumasına verdiğini açıkladı.

Habertürk'ten Demet Demirkır'a konuşan Bakanlık yetkilileri, bunun isteğe bağlı olmadığını ifade ederek, izlenen prosedürü anlattı.

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Veysi Çeri, anne ile kız arasındaki sorunun artık kamuya mal olduğunu söyleyerek, "Bu paylaşımlar, çocuk için de çok ciddi bir travma olacak. Çocuk ile annenin iletişiminde onarılması çok güç bir yara açtı" dedi.

'3 KEZ 112'Yİ ARADIM'

Manken Deniz Akkaya dün sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım.

Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah, tüm annelere sabır versin" ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Aile ve Sosyal Hizmetler Deniz Akkaya

İlgili Haberler