Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ata Demirer'den Bursa Bülbülü açıklaması: 'Giden yıllarım için yaptım'

Oyuncu Ata Demirer, katıldığı bir TV programında senaryosunu kaleme aldığı Bursa Bülbülü hakkında konuştu. Demirer, "Hikayeler hayatımızı temize ve özete çeker. Ben Bursa Bülbülü'nü tamamen o giden yıllarım için yaptım" dedi.

Ata Demirer'den Bursa Bülbülü açıklaması: 'Giden yıllarım için yaptım'

Oyuncu, senarist ve komedyen Ata Demirer, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati adlı programa konuk oldu.

'BİR ANDA KİLO VERMEDİM'

Son dönemde verdiği kilolarla gündemde olan Demirer, "30 kilo vermiş durumdayım. Sağda solda okuyorum, yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu. İzleyenler bilsin ki glisemik endeksim bozuktu, insülin direncim vardı. Bu süreçte düzgün beslendim, spor yaptım. Bir anda da kilo vermedim. Kilo vermem 2.5 yıl sürdü" dedi.

'ESKİ ALBÜMLERİ KARIŞTIRMAYA GEREK YOK'

Senaristliğini üstlendiği Bursa Bülbülü filmi hakkında da konuşan ünlü komedyen, "Hikayeler hayatımızı temize ve özete çeker. Ben Bursa Bülbülü'nü tamamen o giden yıllarım için yaptım. Bursa, 10'lu yaşlardan 20'lerine kadar müzisyen olmak isteyen Ata'nın etrafındaki büyük abilerini seyredişini, onların olmayacak insanlara aşık olup perişan hallere gelmelerini izledi.

Kendime hediye yapayım dedim. 70 yaşında şu filmi koyayım izleyeyim, illa eski albümleri karıştırmaya gerek yok. Benim gibi insanlar da sever dedim" ifadelerini kullandı.

BURSA BÜLBÜLÜ KONUSU NEDİR?

Senaristliği Ata Demirer'e ait olan Bursa Bülbülü filminde en büyük hayali bir kaset çıkarmak olan Cengiz'in hikayesi anlatılır. Cengiz, Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Taşkın'la tanışan Cengiz'in hayatı bir anda değişir.

Cengiz, iyi bir çıkış yapmak için dönemin ünlü bestekarı Şerafettin'in bestesini kullanmanın iyi bir fikir olduğunu düşünür. Cengiz bu amaç doğrultusunda ağabeyinden borç alır. Elbette bu süreç herkesin düşündüğü kadar kolay değildir. Kaset çıkarma süresince Cengiz'i, Taşkın'ı ve Taşkın'ın kardeşi Arzu'yu birbirinden şanssız olaylar bekler.


Haber Kaynağı : 12punto

Ata Demirer Bursa Bülbülü Film Empati

İlgili Haberler