Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Demet Evgar ödül gecesine tekerlekli sandalyeyle katıldı: 'Nazar değdi'

Show TV’de ekrana gelen Bahar’ın başrol oyuncusu Demet Evgar, Elle Style Awards gecesine bastonla katıldı. Evgar, "Ayağım set temposunda biraz yoruldu, yırtık var. Nazar değdi" açıklamasını yaptı.

Demet Evgar ödül gecesine tekerlekli sandalyeyle katıldı: 'Nazar değdi'

Demet Evgar, Bahar’ın set temposu nedeniyle ayağında yırtık oluştuğunu söyledi.

"Ayağım set temposunda biraz yoruldu, yırtık var. Tam teşekkülü bir MR çekilmesi gerek ama iyiyim. Biraz nazar değdi" ünlü başarılı oyuncu Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlenen Style Awards gecesine bastonla geldi. İlerleyen saatlerde de ünlü oyuncu tekerlekli sandalye kullandı.

'NAZAR DEĞMESİ NORMAL'

Son dönemde set ekibiyle kavga ettiği iddiasıyla gündeme gelen Demet Evgar ekibine teşekkür ederek aralarında bir sorun olmadığına vurgu yaptı.

Ünlü oyuncu, "Yaptığım her işe müthiş bir sevdayla, tutkuyla tutunuyorum. Tutunamayacağım işleri kabul etmiyorum ama burada ekibin çok büyük kıymeti oluyor. Bu yükseliş kesinlikle kale gibi Bahar ekibine aittir. Bunu hiçbir zaman üstüme alabileceğim bir şey değil.

Çünkü çok zevkli sürekli sinema filmi gibi yaratımın içinde olduğu ve birbirimize izin verdiğimiz ortam var. O yüzden nazar değmesi normal... Çok görülen bir şey değil çünkü bu tür bu tip işler..." diye konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Bahar Demet Evgar

İlgili Haberler