Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bahar setinde olay: Demet Evgar asistanına küfür etti

Bahar dizisinde Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy gibi isimlerle başrolü paylaşan Demet Evgar hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Ortaya çıkan söylentilere göre Evgar, set çalışanları ile tartışıyor.

Bahar setinde olay: Demet Evgar asistanına küfür etti

Bahar dizisinde Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ve Ecem Özkaya gibi isimlerle rol alan Demet Evgar, performansı ile övgüleri toplarken hakkında çıkan ilginç bir iddiayla gündeme geldi.

16. bölümüyle sezon arası verecek olan dizinin başrolü olan Demet Evgar hakkında 'Aramızda Kalmasın' programında beklenmedik bir iddia ortaya atıldı.

Söylenenlere göre Evgar, geçtiğimiz günlerde kendi sahne süresi ile ilgili soru soran yönetmen asistanına sesini yükseltti ve ardından küfür içeren bir konuşma yaptı.

SETİ PAYDOS ETTİ

Asistan, Evgar'ın kendisine küfür etmesinin ardından konuyu dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'a taşıdı. Yönetmen ise ekibinden birine yapılan bu saygısızlığı kabul etmeyeceğini söyleyerek seti paydos etti.

Yönetmen aynı zamanda, Evgar'ın özür dilemediği takdirde setin başlamayacağını da belirtti.

Bunun üzerine başrol oyuncusu ağlayarak af diledi.

Gazeteci Müge Dağıstanlı, ortaya çıkan iddialar hakkında "Bu sorun Şubat'tan beridir devam ediyor. Sorunun ise Demet Evgar'ın zaman zaman yönetmeni dinlememesi, Kostüm yapan ekibi zora sokması gibi durumlar olduğu söylendi" dedi. 

Ünlü oyuncu ise hakkında çıkan iddialara karşı bir açıklama yapmadı.


Haber Kaynağı : 12punto

Bahar Demet Evgar küfür

İlgili Haberler