Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Deniz Akkaya'dan basın mensuplarına sitem: 'Ayhan Bora Kaplan davasını bu kadar takip etmediniz!'

2009 yılında Efe Önbilgin ile beraberliğinden doğan 16 yaşındaki Kızı Ayşe Önbilgin ile ciddi sorunlar yaşadığını belirten Deniz Akkaya açıklamalarıyla gündem oldu. Kızının kendisine zarar verdiğini söyleyen Akkaya'nın paylaşımları ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Akkaya, "Ayhan Bora Kaplan davasını bu kadar takip etmediniz" diyerek evinin önüne gelen basın mensuplarına sitem etti.

Deniz Akkaya'dan basın mensuplarına sitem: 'Ayhan Bora Kaplan davasını bu kadar takip etmediniz!'

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızıyla olan kavgasını sosyal medyadan paylaştı. Ünlü manken, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenince telefonuna el koydu.

Kızının kendisini balkona kilitlediğini öne süren Akkaya'nın paylaşımları ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı, gerekli psikolojik desteği vermeye başladığı öğrenildi.

Kızının koruma altına alındığı haberleri ardından bir açıklama yapan Akkaya, "Evet kendi rızamla ben gönderdim çocuk esirgemeye, burnu sürtsün diye. Bunu böyle haber yapamazsınız" ifadelerini kullandı.

Bu gelişmelerin ardından yeni bir olay yaşandı.

'HANGİ CÜRETLE KAPIMA GELİYORSUNUZ?'

Basın mensupları, Akkaya'nın oturduğu eve gidip kendisiyle konuşmak istedi.

Bu duruma isyan eden ünlü manken, "Hangi cüretle sabahın köründe benim kapıma kamera ile geliyorsunuz. Ayhan Bora Kaplan davasını bu kadar takip etmediniz! Bu dünyada benden böyle öç alamazsınız. Bildiklerimi anlatmaya başlarsam sizin için kötü olur" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Aile ve Sosyal Hizmetler Deniz Akkaya Psikoloji Ayşe Önbilgin Efe Önbilgin

İlgili Haberler